Тіна Кароль у джинсах з дірками показала свої стегна та коліна: “Не можна бути настільки красивою такою”

Тіна Кароль цього року дозволила собі знову відчувати себе жіночною та бажаною. Артистка багато експериментує з образом, наче заявляючи про те, що образ вічної вдови - це не про неї. Поп-діва вкотре довела, що не дарма носить корону найкрасивішої жінки України.

Тіні Кароль – 36 років. Вона має сина, але ніщо не видає її віку. Вона підтягнута, спортивна та струнка. Тричі журнал “Viva!” номінував і нагороджував її, як найкрасивішу жінку України. Цього року у співачки новий образ. Вона зробила собі чубчика та елегантні голівудські локони замінила на пряме волосся, а свій сонячний відтінок проміняла на попелястий блонд.

Зовнішності співачка додала молодіжної зухвалості. Нещодавно одним знимком перевершила поп-діва саму себе. Вона показала провокативний моделінг у джинсах з розрізами.

У коментарях почався аншлаг компліментів та приємних слів для артистки. Прихильники, вражені вродою співачки із захопленням написали:

  • “Тін, вам казали що не можна бути настільки красивою?! Ну серце ж не витримує такої краси”
  • “Ви красуня і у Вас чудова фігура”
  • “Лялечка”
  • “Красуня на стилі!”
  • “Чудові кадри”

Чому у Тіни Кароль не склалися стосунки з Даном Баланом?

Знаменитість не приховує, що Євген Огір, хоч і живе в її серці, але майбутнє будувати лише на пам’яті обранця. Вона хоче та мріє про повноцінну родину. Втім, поки стосунки не склалися.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Потенційним кавалером для неї був Дан Балан. Познайомилася пара на проєкті “Голос країни”. 10 сезон прихильники дивилися не тільки, аби дізнатися хто переможе у сезоні, а через інтригу роману Кароль з молдавським мачо. Співачка згодом зізналася, що вони не зустрічалися, а лише фліртували.

Детальніше дізнатися про історію кохання цих знаменитостей, причини розлучення, ви можете у відео наших партнерів “Одна минута”:

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.