Лілія Ребрик вагітна: ведуча вскочила на підбори та замилувала фотосесією мережу – Андрій Дикий щасливий

Лілія Ребрик - щаслива мати двох дітей. Втім, все вказує на те, що цього року вона по повній програмі має шанси насолодитися радощами вагітності знову. Подивіться, як пасує молодій ведучій округлий животик та кому вона подарує своє третє немовля. Всі деталі у матеріалі.

Зараз ім’я цієї блискучої зірки відомо всій Україні. Скромна білявка з Чернівців, Ліліана Тодорюк, навіть не могла уявити, що дуже швидко стане суперзіркою нашого телебачення та отримає нереальну кількість прихильників.

Починала Лілія, яка вже взяла собі псевдонім “Ребрик” з програми прогнозу погоди. У 2006 році її вперше побачили на телеканалі “СТБ”. Згодом був танцювальний проєкт разом з Дмитром Танковичем, а через невеликий період у її життя сталася головна зустріч з коханою людиною.

Як виглядає свекруха Лілії Ребрик
Лілія Ребрик вагітна

Хореограф Андрій Дикий став справжньою опорою для знаменитості. Взаємні почуття породили плід кохання. У 2011 році артистка вийшла заміж, а вже за рік у родині з’явилася донечка Діана.

У 2018 Ребрик знову всіх ошелешила новиною про те, що вагітна. Маленька Поліна народилася на світ у столичному пологовому і одразу опинилася у колі пильної уваги близьких, рідних подружжя, а ще фанатів пари.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик вагітна

Зараз Лілії 40 років. Цей вік ще може принести жінці малюка. Ось і знаменитість порадувала всіх своїми світлинами з округлим животиком. Легка ніжна сукня рожевого кольору підкреслила всю чарівність жінки при надії.

Лілія Ребрик вагітна

У такому образі Ребрик стала на підбори та станцювала перед камерою. Виявляється, що живіт – накладний, бутафорний. Такий образ було вигадано для зйомок комедії “Папанькии”.

Лілія Ребрик вагітна

Цікаво, що під час фільмування 2-ї частини фільму, знаменитість і дійсно була вагітною. Тому, для того, щоб максимально зіграти молоду при надії, Лілія згадувала абсолютно всі свої емоції, пережиті під час виношування маленької Поліни.

Схожі статті