Хореограф Влад Яма станцював разом з батьком: ось в кого пішов такий талановитий і яскравий красень (Відео)

Влад Яма славиться як зразковий сім'янин і тато. Зірковий хореограф не раз зізнавався, що модель сім'ї він перейняв у своїх батьків, яких завжди вважав прикладом ідеальної пари, і зараз намагається їх наслідувати. Мама з татом танцівника також не відстають від знаменитого сина - вони почали підкорювати соціальні мережі.

Соціальна мережа Тік Ток останні два роки набирає все більшої популярності. І якщо раніше її вважали більш дитячої, то сьогодні в ній можна зустріти відео дорослих людей, професіоналів різних сфер, майстрів і навіть режисерів. Не залишився осторонь нової платформи для творчості навіть батько зірки “Танців з зірками” Влада Ями.

73-річний Микола Петрович Яма зняв відео разом із сином і онуком Леоном, на якому усі троє танцюють трендовий танець з Тік Току. Хоча сама хореографія була не зовсім синхронною, ролик виявився надзвичайно теплим і щирим, тож користувачі мережі залишилися у повному захваті.

  • “Молодці. Особливо тато Влада старається”;
  • “Хлопчик на дідуся схожий”;
  • “Пишаюся Владом! Мій земляк”;
  • “Круто, молодці всі”;
  • “Хлопчики запалюють”, – пишуть користувачі мережі.

Що відомо про тата Влада Ями

Влад Яма з татом і мамою
Влад Яма з татом і мамою

Батьки Влада Яма тісно пов’язані з освітньою сферою. Мама зіркового хореографа Любов Миколаївна працювала вихователькою в гімназії, а тато Микола Петрович обіймав посаду начальника відділу освіти однієї з районних адміністрацій міста Запоріжжя. Тож сам Влад з дитинства був старанним учнем і велику частину свого часу приділяв саморозвитку та навчанню.

Яма-молодший зізнавався, що він мріє стати для свого сина Леона таким самим батьком, яким для нього сам Микола Петрович – чоловік завжди підтримував свого зіркового сина в усіх починаннях та не переставав вірити в нього.

До того ж Влад пишається тим, що його син надзвичайно схожий на свого дідуся, про те йому не забувають нагадувати і прихильники у соціальних мережах. Зараз батьки Влада Ями живуть у рідному Запоріжжі та час від часу подорожують разом з сином та його родиною.

Схожі статті