Настя Каменських здійснила мрію донечки Лілії Ребрик

Днями українська та акторка Лілія Ребрик похвалилася новим членом родини.

Нещодавно українська акторка театру і кіно Лілія Ребрик поділилася з прихильниками чудовою новиною: здійснилася давня мрія її старшої донечки Діани. Про це телеведуча повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. За песиком Діана приїхала у чорній футболці і джинсах. Зауважимо, що співачка Настя Каменських теж була у чорній футболці. Волосся у обох було розпущене. А на обличчі співачки майже не було макіяжу.

 

У підписі під знімком акторка написала, що рішення завести собаку було зваженим і обміркованим. За словами зіркової мами, Діана перечитала багато ветеринарної літератури і знає тепер про собак все.

З фото видно хто ощасливив дівчинку живим подарунком і здійснив її давню мрію.

У коментарях до знімку прихильники засипали зіркову маму і Діану привітаннями з новим членом родини. Також шанувальники родини зауважили, що Діана буде відповідальною господинею для песика. Підписники телеведучої, дізнавшись, що песик теж дівчинка, зауважили, що хореограф Андрій Дикий не терпить конкуренції і тепер вони багатодітна родина.

Трохи пізніше Лілія Ребрик поділилася з шанувальниками знімком з дому з чоловіком, двома донечками і песиком. Під знімком зірка попросила прихильників допомогти визначитися з іменем для нового члена родини. В домашній обстановці у всіх членів родини були однакові білі футболки з написом “Дико люблю”.

 

Прихильники не пройшли повз і почали вигадувати імена для зіркового песика. Найчастіше пропонували варіанти Білосніжка, Белла, Адель, Bianca, Бусінка, Зефірка, Мармеладка та інші.

На обох знімках у Діани заплетені афрокіски з вплетеними рожевими і бордовими нитками.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик зараз працює ведучою проекту “Ранок з Україною” і знімається у серіалі “Папаньки”. Раніше брала участь у проекті “Танці з зірками”, де виступала в парі з майбутнім чоловіком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.