Олександр Еллерт похизувався обручкою з діамантом з романтичною передісторією: “Колечко для Ксю”

Не дивлячись на те, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт вже давно не разом, аудиторія не припиняє вірити, що у пари налагодяться стосунки. І не без причини. Акторка та гуморист постійно підживлюють плітки про воз'єднання публікаціями Instagram. Що сталося на цей раз?

Певна частина фанатів пари Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта вже звикла до того факту, що пара не буде разом. Інша частина вірить, що таким чином молоді люди намагаються уникнути зайвої уваги і будувати стосунки непублічно. І ніякі доводи не можуть змусити їх вважати інакше. Тим паче, що пара час від часу бере одні і ті самі рекламні контракти, наче нічого не змінювалося.

Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки
Олександр Еллерт похизувався обручкою

Олександр Еллерт похизувався обручкою

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Еллерта в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він похизувався діамантовою обручкою. Особливість ювелірної прикраси у тому, що у створенні діаманту беруть участь краплі справжньої кр*ві. У випадку Олександра використовувся саме його біоматеріал.

Але в історіях кохання доволі часто наречені вдаються до обміну матеріалом, щоб завжди носити разом з собою частинку свого обранця. Варто відмітити, що деякі користувачі мережі виразили свій сумнів щодо того, що в обручці Олександра знаходиться саме його ДНК. Мовляв, з великою вирогідністю там може буде біоматеріал Ксенії. Деякі не стали ходити навколо і напряму запитали, чи обручка призначена для Ксенії?

Олександр Еллерт похизувався обручкою. Скріншот коментарів під публікацією гумориста

Більше декілька днів тому у акторки на особистій сторінці також з’явилася подібна публікація. А діамантова обручка була одягнута на безіменний палець. Тож мережею знову з’являються чутки про воз’єднання пари і можливе майбутнє весілля. Не кажучи вже про те, що в деяких шанувальників увірвався терпець, і вони вимагають прямої відповіді від пари.

Схожі статті