Володимир Кличко розважається з мільйонеркою в Києві, поки його колишня Хейден на дні — усі подробиці

Володимир Кличко не тільки успішний спортсмен та бізнесмен, але і завидний наречений. Після його розриву з американкою Хейден, серце чоловіка залишилося вільним, і претенденток на нього без сумніву купа. Втім, не кожній пощастить хоча б побачити холостяка вживу.

Після розтаіання Володимира Кличко та Хейден Панатьєрі обидва не сумують та продовжують жити щасливим життя окремо. Здається, що розрив їм пішов тільки на користь. Відомо, що колишня наречена спортсмена зараз розважається на Таїті. Зокрема, з аквалангом стрибає у глибину та досліджує секрети океану. Володимир в свою чергу відвідує світські раути і помічений у найелітніших колах.

Володимир Кличко розважається з мільйонеркою в Києві

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі відвідав гала-вечерю та аукціон від фонду Еліни Світоліної, виручені на якому кошти спрямують на створення першої в Україні Дитячої міжнародної тенісної академії.

Варто відмітити, що чоловіка помітили у компанії дуже вродливої і помітно заможної шатенки, у якій не одразу впізнали саму Світоліну. У цей раз візажисти перестаралися, і зробили з зірки іншу людину.

Володимир Кличко розважається з мільйонеркою в Києві

Варто відмітити, що зараз жінка є володаркою 21 мільйона. Не дивлячись на те, що Еліна Світоліна — заміжня жінка, у соціальних мережах спалахнули обговорення щодо того, як прекрасно виглядали б ці двоє, якби були парою.

Нагадуємо, що 2021-го Еліна вийшла заміж за свого колегу Гаеля Монфіса. Пара вийшла дуже колоритною та гарною. На весілля знаменитостей був запрошений увесь український бомонд. Варто відмітити, що зараз активно ходять чутки про те, що спортсменка виношує первістка. Численні фотографії знаменитості з ледь помітним животиком наштовхують користувачів на думку, що пара вже готова до поповнення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.