Камалія проміняла одного дідуся на іншого: мільярдер Мохаммад Захур поступився своїм місцем Поплавському

Популярна українська співачка Камалія вже давно крутиться у світських колах і спілкується в основному з артистами та бізнесменами. Її чоловік половину часу знаходиться за кордоном, а виходити на світське заходи доводиться самотужки. На щастя, у вітчизняному шоу-бізнесі повно кавалерів, які залюбки складають компанію дамам.

Камалія має бездоганну репутацію не тільки у ролі співачки і дружини, але і як подруга та домогосподиня. Знаменитість завжди прийде на поміч, завжди відгукнеться, завжди підтримає. За цим українські глядачі спостерігають постійно, і можливо це одна з причин, за яку її люблять.

Камалія проміняла одного дідуся на іншого

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона привітала свого хорошого друга та, як виявилося, наставника Михайла Поплавського з днем народження. Вона ніжно обійняла літнього співаючого ректора. По іншу сторону поруч зі співачкою стояла продюсерка Інна Костеря.

Усі були вдягнені дуже яскраво — у зелені та сині кольори. Можливо, дотримуючись дрес-коду. Варто відмітити, що артистка відкриває свої широкі обійми далеко не для кожного. І хоча в коментарях з’явилися різні неприємні вислови у сторону Михайла Поплавського, співачка їх або проігнорувала, або видаляла.

На жаль, на світлині не було мільярдера Мохаммада Захура, який не так часто супроводжує кохану на усі світські вечори, і половину часу знаходиться за кордоном. Так, нещодавно бізнесмен давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що півроку відсутній вдома. Він навідує свій бізнес у Великобританії, а також буває у Пакистані. Останній раз він їздив туди на похорон до своєї невістки.

До речі, у Великобританії живе його перша сім’я — колишня дружина і донька Таня. Відомо, що спадкоємиця мільярдера на даний момент тримає елітний салон краси, куди звертаються члени Королівської родини.

Схожі статті