Джанабаєва здивувала кадром з сином від Валерія Меладзе: пишній шевелюрі юнака позаздрять і тато, і дядько

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе є батьками трьох діток. Первісток співачки народився на початку нульових, коли вона була коханкою артиста, і доволі рідко світився у ЗМІ на відміну від своїх молодших братика та сестри. Як же виглядає юнак, дізнайтеся у статті.

Валерій Меладзе вже понад 16 років щасливий з Альбіною Джанабаєвою. Пара виховує трьох дітей – 17-річного Костянтина, 7-річного Луку та піврічну Агату. Джанабаєва рідко ділиться у своєму мікроблозі в Instagram сімейними знімками. Вчора зірка зробила виняток – вона опублікувала фото зі старшим сином.

Джанабаєва здивувала кадром з сином від Валерія Меладзе

Альбіна Джанабаєва поділилася знімком із Костянтином на честь Дня матері. На фото юнак сидить на колінах у артистки.

Джанабаєва та Меладзе намагаються не ділитися інформацією про свою родину. Старший син пари повністю підтримує такий підхід своїх батьків, відомо, що Костянтин не любить підвищеної уваги до себе. Юнак не тільки рідко виходить у світ і майже не з’являється в мікроблогах матері та батька, але також сам не веде облікові записи в соціальних мережах.

В інтерв’ю для Альбіна розповідала, що така поведінка старшого сина її дивує.

“Не тому, що я хотіла б, щоб у нього було якесь соціальне життя в соцмережах — ні. Просто для мене це дивно, бо всі зараз мають сторінки, свої акаунти, а він від цього вільний”, — пояснила артистка.

Що стосується семирічного Луки, Альбіна періодично ділиться фото та відео із середнім сином. Так, наприклад, на початку жовтня знаменитість опублікувала знімок із сином. Хлопчик грав у саду заміського особняка Джанабаєвої та Меладзе. Агаті пощастило менше всього. За дівчинкою слідкували з першого дня її народження. Зіркові батьки були настільки раді появі дівчинки, що не могла втриматися і постійно зливали у мережу відео, як вони няньчаться з малюком.

Схожі статті