Скільки разів Лідія Таран була заміжньою та що змусило Доманського покинути дружину майже на кордоні

Лідія Таран - знаменита ведуча, яка має непросту історію сімейних стосунків. Вона була цивільною дружиною популярного шоумена, з яким розбіглася так само швидко, як і зійшлася. Що відомо про особисте життя однієї з найпопулярніших білявок України? Читайте у матеріалі.

Лідія Таран. Вона впевнена, яскрава і неймовірно миловидна. Яскрава білявка з бездонними світлими очима не перестає цікавити своїм життям прихильників. Тривалий час вона була у парі з Андрієм Доманським. До 2010 року їх вважали майже ідеальною парою: обидва творчі, креативні, “палають” своєю професією та безмежно кохають один одного.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Скільки разів Лідія Таран була заміжньою

Справжнім плодом кохання стала донечка Андрія та Лідії – Василина. Вона народилася у 2007 році. За три роки її татко круто відвернеться від родини і знайде нову обраницю.

Розлучення на кордоні

Лідія Таран не раз згадувала, що дізналася про намір коханого піти з родини 1 січня 2010 року. До того, як пролунали страшні слова, подружжя планувало велику подорож. У Львові на них чекали друзі, з якими зірки мали відправитися у подорож Італією. Мандрівка не склалася.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Скільки разів Лідія Таран була заміжньою

Майже на українському кордоні ведуча дізнається, що буде виховувати доньку не у повній родині. З Андрієм вона доїхала до кінцевої точки, але чоловік розвернувся та поїхав геть в Україну вже без дружини.

Чи змогла Лідія Таран знову вийти заміж?

Лідія всі останні роки присвятила своїй донечці. Про майбутній шлюб мріє і знає, що у ньому буде щаслива. Артистка не приховує, що дуже хочеться влаштувати особисте життя. Тим паче, що її Василина вже зовсім скоро сама стане дорослою та буде думати про власну родину.

Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною

Втім, обранець якщо і є у Лідії Таран, то таємний.

Ведуча після розлучення з головою пішла у роботу. Зараз вона добилася значних висот: має власний проєкт на каналі, а також веде інформаційні передачі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.