Соломія Вітвіцька, Ірина Білик та Дзідзьо: ТОП-5 найгучніших українських розлучень у 2021 році

Зіркові розлучення завжди стають гарячою темою для обговорення серед прихильників і користувачів мережі. Багатьом цікаво дізнатися, чому розстаються успішні та знамениті люди, які здавалось би мають усе. Ми підібрали найгучніші розлучення українських зірок 2021 року.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Ірина Білик та Аслан Ахмадов 
Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Новиною про розлучення цього року шокувала своїх прихильників співачка Ірина Білик. На перший погляд здавалося, що їхнє кохання з режисером Асланом Ахмадовим – ідеальне. Це був перший офіційний чоловік артистки, разом подружжя виховувало сина Табріза. Та все ж зберегти почуття не вдалося – Аслан працював у Росії і майже не приділяв родині часу. До сина та дружини чоловік міг не прилітати в Київ місяцями, тож Білик вирішила припинити такі стосунки. За її словами, їм з Ахмадовим вдалося залишитися друзями.

Дзідзьо та Славія

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Стосунки Михайла Хоми, відомого як Дзідзьо, та його вже колишньої дружини, співачки Славії, тривали 20 років. У 2021 році вони прийняли рішення розлучитися. Як зізналася жінка, їй не подобалося, що коханий ставив роботу вище за неї, при цьому не давай змоги їй будувати власну кар’єру – навіть на нацвідбір на Євробачення вона ходила в таємниці від нього. До того ж шоумен не поспішав ставати батьком, а Славія надзвичайно мріє про дитину.

Андре Тан і Аліна Харченко

Андре Тан і Аліна Харченко
Андре Тан і Аліна Харченко

Розлучився у 2021 році з дружиною й найвідоміших український дизайнер Андре Тан. Разом із Аліною Харченко він прожив десять років, пара виховувала сина. Як зізналося екс-подружжя, приводом для розставання стали причини у спільному бізнесі.

Соломія Вітвіцька та Владислав Кочатков

Соломія Вітвіцька пригорнула малюка і розповіла від кого він народився
Соломія Вітвіцька та Владислав Кочатков 

Зірка телеканалу “1+1” Соломія Вітвіцька та режисер Владислав Кочатков були разом 8 років. У 2021-му подружжя прийняло рішення розлучитися. За їхніми словами, конкретного приводу для цього не було – просто їхні почуття погасли. Зараз колишні спілкуються як добрі друзі.

Позитив і Анна Андрійчук

Позитив і Анна Андрійчук
Позитив і Анна Андрійчук

Соліст гурту “Мозги” та “Время и Стекло” Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив, офіційно розлучився з дружиною, Анною, з якою був разом 15 років. За словами молодих людей, їхні стосунки поступово переросли з кохання у просто хорошу дружбу.

Схожі статті