Як у молодості виглядала співачка Лоліта: втратила надзвичайну красу через погані звички та нещасливе життя

58-річна співачка Лоліта Мілявська за час своєї зіркової кар'єри встигла змінити декілька чоловіків, опинитися в центрі скандалів, завоювати славу прямолінійної та безкомпромісної артистки. Але при цьому виконавиця залишається однією з найулюбленіших співачок, творчість якої обожнюють різні покоління.

Лоліта Мілявська з самого початку своєї співочої кар’єри запам’яталася слухачам завдяки глибокому та неповторному вокалу, яскравій зовнішності, темному довгому волоссю, експресивному характеру і, звісно, літературному імені. Більшість фанатів були впевнені, що Лоліта – це псевдонім, однак це дійсно справжнє ім’я артистки.

Виконавиця увесь свій творчий шлях намагалася побудувати щасливе сімейне життя. Проте якщо у творчості вона змогла досягнути чималих вершин, на особистому фронті Мілявську постійно спіткали негаразди. Жінка була заміжньою п’ять разів – її останній шлюб з молодим тенісистом Дмитром Івановим розпався у 2020 році.

Лоліта Мілявська та Дмитро Іванов
Лоліта Мілявська та Дмитро Іванов

Найдовше, 12 років, Лоліта прожила разом із колегою по дуету “Академія” Олександром Цекало. Хоча офіційно вони оформили стосунки за два роки до розлучення, щоб записати на продюсера доньку співачки Єву, батьком якої насправді був її коханець.

Після п’яти розлучень та невдалих спроб побудувати своє жіноче щастя, Мілявська зізнається, що час від часу почувається надзвичайно самотньою. Виконавиця зізнавалася, що часом дозволяє собі навіть міцний алкоголь, щоб розслабитися. При цьому артистка не вважає, що в неї є проблеми або залежність від напоїв з градусом – за її словами, людина, яка дійсно має подібні проблеми ніколи в цьому не зізнається.

Лоліта Мілявська в молодості
Лоліта Мілявська в молодості

Прихильники Лоліти з любов’ю сприймають усі її зміни в житті та у будь-якому випадку бажають знайти своє кохання і щастя. Більшість з них відзначають, що з роками співачка змінилася і зараз виглядає інакше, ніж на зорі кар’єри. У 80-х Мілявська була витонченою дівчинкою, яка обожнювала короткі стрижки.

Зараз Лоліта набрала декілька зайвих кілограмів, а її незмінна коронна зачіска – довге чорне волосся. Але при цьому артистка продовжує випромінювати яскраву жіночу енергетику, якою вона заворожує свого слухача.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.