Світлана Лобода привітала бабусю з 85-річчям: щаслива онучка впала на коліна перед іменинницею

Співачка Світлана Лобода привітала з днем народження свою бабусю. Сьогодні пані Марія, або як лагідно її називають донька та онучки Наша Маша, відсвяткувала свій 85 день народження. На честь ювілею мама артистки показала чуттєві сімейні знімки, на яких Світлана обіймає бабусю.

Світлана Лобода – одна із найзатребуваніших співачок в українському та російському шоу-бізнесі. Артистка регулярно очолює списки найбагатших та найбільш комерційно успішних зірок. Окрім регулярних концертів і виступів, виконавиця встигає й виховувати двох доньок, і вести особистий блог у соціальних мережах.

Навчила користуватися глобальною мережею зірка й свою маму Наталю Лободу. Тепер жінка також показує підписникам своє життя та розповідає цікаві історії про свою родину. За сторінкою зіркової мами слідкують понад 5 тисяч людей.

Світлана Лобода з мамою
Світлана Лобода з мамою

30 листопада Наталя Лобода привітала з 85-річчям свою маму та бабусю співачки – Марію. Жінка розповіла, що все своє життя її ненька присвятила онучкам – Світлані та її молодшій сестрі Ксенії. Сама бабуся допомагала виховувати онучок і завжди приїздила, як тільки їй телефонували.

“Нехай цей прекрасний день дозволить Тобі знову пережити найприємніші та незмінні спогади! Підтримка близьких та рідних завжди буде для тебе Твоєю опорою, що допоможе прагнути вперед із надією на світле майбутнє”, – написала Наталя Лобода.

Фото: Instagram Наталі Лободи
Фото: Instagram Наталі Лободи

Жінка на честь свята опублікувала фото, на якому співачка Світлана Лобода присіла біля бабусі Марії та лагідно обняла її. Коментатори також приєднуються до вітань жінки з ювілеєм:

  • “Днем народження бабусю Машу! Міцного здоров’я, сил та гарного настрою!”;
  • “Яка зворушлива фотографія! Народна мудрість, що формується століттями, не дарма говорить – Що посієш, то і пожнеш – Довгі літа ювілярці!”;
  • “Усіх благ бабусі! Щастя і здоров’я! Вона виховала чудових дітей та онуків!”
  • “Міцного здоров’ячка і щастя”, – пишуть підписники Наталі Лободи.

Схожі статті