Мама Дана Балана Людмила засяяла у короткій сукні: обраниця сина Тіна Кароль так схожа на зіркову тещу

63-річна молдовська телеведуча та актриса Людмила Балан регулярно дивує своїх прихильників яскравими луками та привабливою зовнішністю. Жінка підкорила українських телеглядачів рік тому, коли виступила для свого сина на шоу "Голос країни" з народною піснею, яку подарувала Дану Балану та Тіні Кароль.

Людмила Балан — мама молдавського співака Дана Балана, якому довгий час приписували роман із Тіною Кароль. Пара познайомилася на шоу “Голос країни”, де обоє сиділи в тренерських кріслах та виконували ролі наставників для учасників.

На одному з ефірів на сцені головного вокального змагання України виступила сама Людмила. 63-річна зірка сусідньої країни влаштувала справжній сюрприз для телеглядачів — вона виконала молдавську пісню та українську народну “Горіла сосна, палала”. Цим подарунком жінка ще більше підігріла чутки про роман між її сином і Тіною Кароль, адже ця композиція вважається в Україні народною весільною. Тоді всі прихильники шоу вирішили, що Людмила таким чином благословила Дана та його нову обраницю.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Після завершення зйомок сезону продюсер “Голосу країни” зізнався, що насправді ніякої любові між суддями не було — це був піар-хід, вигаданий для привернення уваги до шоу. Тим не менш таке пояснення переконало далеко не всіх телеглядачів, дехто й досі продовжує вірити у таємних роман Балана та Кароль.

Навіть під фотографіями мами виконавця у соціальних мережах можна зустріти чимало коментарів щодо того, як Тіні пощастило з свекрухою. До того ж багато фанів відзначають, що поп-діва української сцени надзвичайно схожа на молдовську зірку та маму Дана.

Подібні компліменти можна зустріти й під новою публікацією Людмили. Жінка поділилася з підписниками фотографією, на якій вона позує у короткій сукні кольору морської хвилі. Фани відзначають, що жінка, не дивлячись на вік, виглядає просто неперевершено:

  • “Красуня, найчарівніша”;
  • “Чимось схожа на Тіну, ви спілкуєтеся?”;
  • “Наш промінчик сонця”, — пишуть користувачі.

Схожі статті