Діма Коляденко став батьком і вперше показав своє янголятко не від коханої Ірини Білик: “Ви схожі”

Відомий український співак, шоумен і хореограф Діма Коляденко поділився з фанатами своєю радістю – у нього сталося довгоочікуване поповнення. Коментатори в мережі не перестають засипати колишнього чоловіка Ірини Білик привітаннями, які він приймає з великим задоволенням.

Діма Коляденко відноситься до числа тих знаменитостей, які не бояться дивувати і епатувати. Крім того, він дуже відкритий у спілкуванні з шанувальниками, навіть у темах, що стосуються особистого життя.

Відомо, що зі своєю першою дружиною Оленою Коляденко Дмитро прожив разом 10 років. Роман танцюристів розвивався дуже стрімко – вже на другий день після знайомства артист освідчився коханій, адже це була любов з першого погляду. Олена відповіла на пропозицію згодою, а незабаром у пари народився первісток, син Філіп.

Діма збудував чудові стосунки з сином, попри те, що в дитинстві мама пішла від батька і забрала його з собою:

“Для мене тато – мій найкращий друг і спасіння, коли хочеться всплакнути або порадіти. Ми дуже любимо проводити час разом”, – розповідав Філіп.

Колишня дружина і син Діми Коляденко
Колишня дружина і син Діми Коляденко

Син Коляденка грає в гурті “Kadnay”, активно гастролює по країні, а батьки його повністю підтримують.

У наступних бурхливих стосунках Дмитра зі співачкою Іриною Білик вирували справжні італійські пристрасті, він шість разів робив їй пропозицію руки та серця, але жодного разу не почув заповітне “Так”, при цьому каблучки поп-діва завжди забирала. За 5 років роману у пари не з’явилося спільних дітей, розлучилися вони теж зі скандалом, але з часом налагодити спілкування змогли і стали одне для одного близькими друзями.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Хореограф не приховує – іноді відчуває себе самотнім, адже живе один і вдома на нього ніхто не чекає. Втім, це нарешті змінилося – у Коляденка сталося поповнення.

“Зустрічайте! Це – принц Денні! Мій новий друг! Прошу любити й жалувати!”, – написав Діма під серією фото з чарівним щеням породи той-пудель, якого він ласкаво назвав у хештегах яголятком.

Коментарі вибухають від поздоровлень:

  • “Ви схожі!”;
  • “Яка лапа”;
  • “Красунчик”;
  • “Жива іграшка”.
У Діми Коляденко сталося поповнення
У Діми Коляденка сталося поповнення

У відповідь на останній коментар Коляденко заперечив і сказав, що Денні не іграшка, а дитина. Схоже, Діма щасливий знову відчувати себе “татусем”.

Схожі статті