Оля Цибульська станцювала для Дзідзьо в сукні з відвертими розрізами і без білизни: “Вам подарувати труси?”

Відома українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яку вважають причетною до гучного розлучення Дзідзьо і Славії, влаштувала танці у сукні з екстремальним розрізом та без білизни. Шанувальники неабияк спантеличені такою відвертістю улюбленої артистки.

Чутки про роман Олі Цибульської і DZIDZIO спричинили недвозначні дуетні хіти кумів та колег по сцені. У пісні “Киця” вони співають про те, що хочуть до ранку любитися, а у “Чекаю. Цьом” взагалі ведуть мову про те, що між ними може щось і було, однак знають про це лише вони двоє. Ще більше масла у вогонь підливали спільні фотосесії зірок та виступи перед публікою, під час яких вони доволі правдоподібно грали закоханих.

Коли з тіні вийшла дружина Дзідзьо Славія, вона зізналася, що сценічне кохання чоловіка з Ольгою їй не просто не подобалося, а завдавало болю. До того ж співак довгий час взагалі не відкривав публіці таємницю про те, що одружений. Після таких одкровень Цибульську почали підозрювати у причетності до розлучення DZIDZIO і Slavia.

Славія розповіла про стосунки Дзідзьо і Олі Цибульської
Славія натякнула на роман Дзідзьо і Цибульської

Сама вона запевняє, що між нею і Михайлом Хомою ніколи нічого не було, однак син Олі, на думку багатьох користувачів мережі, зовні дуже схожий на Дзідзьо. Навіть велика кількість подібних пліток не зупиняє співачку від її найулюбленішого – епатування публіки.

Цього разу фанати обурилися кадрам, на яких Цибульська з келихом у руці позує в довгій сукні з високими розрізами з боків аж до самої талії, завдяки чому можна побачити, що на зірці немає білизни. У такому доволі провокаційному образі Ольга активно крутила стегнами, що не залишило байдужих в коментарях.

Підписники навіть запропонували подарувати артистці труси:

  • “У всіх наших зірок дах їде однозначно, крім тіла на показ нічого не вміють…”;
  • “Може вам подарувати труси?”;
  • “Це дуже відверто”;
  • “Вашому чоловіку слід почитати лекцію, що таке порядна жінка!”.
Цибульська обурила мережу танцями у сукні без білизни
Цибульська обурила мережу танцями у сукні без білизни

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.