Настя Каменських вдарилася у регілію та натякнула, що готується скоро народити крихітну Потапянку (ФОТО)

Настя Каменських вже давно не приховує, що дуже би хотіла діток. З Потапом у шлюбі вона дуже щаслива, але вже хоче відчути ще й радість материнства. Співачка показала фото, яке дало надію всім прихильникам на те, що дуже скоро зірка буде пестити на руках своє немовля.

Насті Каменських 34 і вона добилася всіх можливих висот, які може здобути українська співачка. Дружину Потапа знають не лише в Україні, а й далеко за кордоном. Хіти зірки слухають навіть у Мексиці. Втім, регалії та нагороди більше не радіють артистку. Вона всім серцем мріє про те, як подарує своєму обранцю крихітного малюка. Чекає онуків і мама поп-діви Лідія Каменських. Для неї бути з родиною зараз дуже важливо, адже цього року пішов з життя її коханий Олексій Жмур – тато Анастасії.

Що відомо про вагітність Насті Каменських?

Восени, під час поїздки до Іспанії, Настя раптово показала фото з маленьким акуратним животиком. Співачка коментувати підозри на свій цікавий стан не стала, лише загадково усміхалася всім своїм фанатам. Фігура змінювалася і вже на шоу “Танці з зірками” співачка, яка була запрошеною гостею, не схотіла робити свій традиційний номер з карколомними трюками, а обмежилася лише статичним номером. Хореографія цілком лягла на плечі балету артистки.

Скріншоти сторінки Насті Каменських

Нещодавно зірка знову заінтригувала прихильників світлиною, де ретельно приховала животик. Англійською співачка підписала:

“Благословенний кожен день”

Чому досі у Насті і Потапа немає дітей?

Каменських фанати вважають справжньою кар’єристкою. Співачка все своє життя присвятила сцені і творчості. Спершу робота у дуеті, згодом карколомна сольна історія. Знаменитість ще мріє і про всесвітнє визнання.

Всю правду про майбутніх дітей зірки, її взаємини з Потапом – дивіться у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті