Вагітна Руслана пояснила, куди зникла після новини про майбутнє поповнення: “Найвідповідальніший момент”

Популярна українська співачка Руслана Лижичко, яка декілька місяців тому заявила про те, що чекає на поповнення, з'явилася у соціальній мережі і зробила гучне повідомлення. Артистка пояснила, де саме зникла і чому присвятила у весь свій час. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому популярна українська співачка Руслана Лижичко зробила двозначну заяву, яка наштовхнула глядачів на думку про те, що вона вагітна. Щоб розвіяти сумніви, артистка підтвердила серйозність своїх слів, чим шокувала навіть зіркових колег. З тих пір знаменитість знову зникла з радарів журналістів та телекамер.

Вагітна Руслана пояснила, куди зникла після новини про майбутнє поповнення

Нещодавно Руслана опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку знімків, у дописі до яких розповіла, що зараз займається благочинністю та волонтерством.

Для фанатів співачки не новина, що вона дуже переймається бідами інших людей і всіляко намагається допомогти, як окремим особистостями, так і цілій державі. У публічному повідомленні зірки також була присутня і провокація, адже вона натякнула, що творити добрі справи їм заважають.

На фотографіях Руслани не було і натяку на вагітний живіт, але варто звернути увагу, що і самі знімки були зроблені у теплу пору року. Тобто не раніше, ніж три місяці тому.

Вагітна Руслана пояснила, куди зникла після новини про майбутнє поповнення

Нагадуємо, що 49-річна артистка досі жодного разу не була матір’ю. Так сталося, що у період активного розвитку кар’єри Руслані зовсім не хотілося мати дітей. Вона переймалася творчістю, екологічними проблемами, політикою та волонтерством. Материнство відійшла на другий план, а коли бажання стати мамою з’явилося, було занадто пізно. Руслана приховала, яким чином збирається завести дітей. Цілком імовірно, що пара звернеться до процедури ЕКЗ.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.