Дружина Володимира Остапчука публічно захистила чоловіка, який не зміг постояти за себе: “Ось таке нутро”

Нещодавно український телеведучий Володимир Остапчук та його друга дружина Христина Горняк пережили черговий скандал. Зірку звинувачують у тому, що він взяв участь у вечірці з неподобствами в День пам'яті жертв Голодомору. І хоча тему можна було закрити швидко, дружина знаменитості не бажає цього робити.

Декілька днів тому Володимира Остапчука засудили в мережі та пресі за те, що він очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті жертв Голодомору. Новина про “голодне свято” викликала шквал критики серед аудиторії, через що частина учасників торжества була змушена вибачатися, а інша захищати себе. Телеведучий публічно приніс свої вибачення тим, хто був ображений побаченим, але його дружина вирішила його захистити.

Дружина Володимира Остапчука публічно захистила чоловіка

Так, Христина Горняк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розмову з блогером-мільйонником Сашею Бо, де вони намагаються перекласти одна на одну відповідальність. Цікаво, що досвідчена юристка вміло викручується та маніпулює, а Саша знаходить винних.

Дружина Володимира Остапчука публічно захистила чоловіка. Скріншоти особистої сторінки зіркової дружини

Ба більше, питання можна було-б закрити вибаченнями, але Христина роздмухала полум’я, яке не в змозі затушити. Нещодавно вона оприлюднила свої думки стосовно того, наскільки люди злі. Здебільшого, цей виклик не знайшов позитивної реакції і був іронічно розчавлений доводами коментаторів.

Певна частина користувачів мережі вважає, що цей скандал — черговий хайп. Так би мовити спроби підняти кількість оглядів в Instagram. І варто відмітити, цей висновок справедливий, адже Христина ніяк не може полишити розігрівати цю тему. Насправді це дійсно класний трюк, яким блогери користуються тривалий час. І неможливо не підкреслити, що усі учасники активно показували, чим займаються у трагічний для нації день. Тож є висока вигідність того, що скандал був створений штучно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.