Вагітна Каменських вперше вийшла в світ у положенні: під вільним светром ховала живіт від Кароль і Горбунова

Популярна українська співачка Настя Каменських офіційно не підтверджує своєї вагітності, однак користувачі мережі впевнені, що зміни у фігурі зірки пов'язані саме з цікавим положенням. Навіть на світському заході з чоловіком і колегами по шоу-бізнесу NK ховала животик під вільним светром.

Вагітною Каменських фанати почали вважати згодом після її гучного весілля з екс-колегою по дуету “Потап і Настя”. Мовляв, не просто так пара увесь цей час приховувала від публіки стосунки, адже саме в день одруження вони вперше розсекретили своє кохання. Не хотіли артисти надавати розголосу особистому життю ще й тому, що на момент зародження їхнього роману Олексій Потапенко знаходився у шлюбі з першою дружиною Іриною Горовою, разом з якою виховував сина Андрія.

Потап з сином Андрієм
Син Потапа від колишньої дружини

Про те, що любов до Насті стала причиною розлучення, Потап вперше розповів в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”. За його словами, тоді серце розривалося, однак зараз він бачить, що все зробив правильно. Там же продюсер зізнався, що хоче мати п’ятьох дітей. Один спадкоємець вже є, залишилося ще чотири, і їхньою мамою має стати Каменських.

Під багатьма новими фото співачки у соцмережах коментатори приписують їй вагітність, дивлячись на талію. На деяких світлинах животик NK дуже видно, на інших вона його вдало приховує під вільним одягом.

Животик вагітної Насті Каменських не перестає збільшуватися
Животик вагітної Насті Каменських не перестає збільшуватися

Цього разу Настя Каменських побувала на презентації нового автомобілю “Range Rover”, куди одягла легеньку сукню, зверху просторий светр, анітрохи не обтягуючий фігуру, високі бежеві чоботи і трохи виглядаючі з-під них гольфи. Цей стриманий образ вона доповнила стильною сумочкою через плече.

Також на світській вечірці побували Потап, Катя Осадча, Дзідзьо, Андре Тан, Тіна Кароль і Юрій Горбунов. Кадри вже опубліковані в Інстаграмах знаменитостей.

Всю правду про майбутніх дітей Потапа і Насті дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті