Чому у смерті єдиного чоловіка Софії Ротару звинувачують саму співачку: “Вона так потворно себе поводила”

Чоловік Софії Ротару Анатолій Євдокименко пішов з життя 20 років тому, але чутки навколо цієї трагедії та можливої причетності співачки до неї досі хвилюють розум фанатів. Що про це думає рідний брат покійного, який не може пробачити зірці смерть рідної людини.

Рідний брат Анатолія Євдокименка, який помер 20 років тому, має вкрай погані стосунки з Софією Ротару. Чоловік звинувачує її у смерті брата та матері.

Чому у смерті єдиного чоловіка Софії Ротару звинувачують саму співачку

Куди насправді подівся перший чоловік Софії Ротару
Чому у смерті єдиного чоловіка Софії Ротару звинувачують саму співачку

За словами Валерія, свекруха Софії Михайлівни пішла на той світ через її невгамовний характер, а після смерті жінки співачка намагалися відібрати квартиру її живого сина, яка мала дістатися йому у спадок. Через це родичі сильно посварилися. Щоправда, Валерій зізнається — зірка намагалася помиритися через посередників.

“Я ніколи в неї нічого не просив, а вона так потворно повелася! Я був так ображений, думав, що збожеволію.

Чому у смерті єдиного чоловіка Софії Ротару звинувачують саму співачку. Фото взяти на просторах мережі

Також чоловіка непокоїла поведінка Софії Михайлівни, коли вона перебувала у шлюбі з його братом. Мовляв, саме вона звела його у могилу тим, що скинула на нього усю роботу менеджерів.

“Ех, Толя, Толя. Адже він був дуже хворий останніми роками, а Соня в цей час люто боролася за гроші, за славу”

В особистих стосунках з Валерієм у Ротару, також були проблеми. Дівер зірки вважає, що вона вважала його людиною другого сорту.

“Ще в юності я зрозумів, що я для неї чоловік другого сорту. Пам’ятаю, збиралися дві родини – наша та Соні. Мої батьки, її батьки, брат та сестри не сказали за весь вечір жодного слова! Говорила тільки вона, а ми були так, для меблів, для антуражу»

Схожі статті