Чому син Тіни Кароль у 13 років живе без батьків та в іншій країні: як зараз виглядає єдиний нащадок зірки

Поп-діва української естради Тіна Кароль має 13-річного сина Веніаміна, якого народила від нині покійного чоловіка Євгеном Огіром. Хлопчик вже давно живе окремо від мами в іншій країні. Що відомо про сімейні стосунки найвідомішої співачки вітчизняної сцени?

Тіна Кароль стала мамою у шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У 2008 році пара одружилася, і згодом на світ з’явився хлопчик Веніамін. Закохані не тямили себе від щастя, адже все було казково, допоки сімейну ідилію не порушила важка хвороба чоловіка співачки – йому діагностували рак шлунка.

Усі сили і фінанси подружжя вкладало у лікування, після курсу якого у Євгена почалася ремісія, однак дуже скоро його змінив рецидив. Останні дні життя Огір провів вдома – Тіна привезла коханого з Германії після того, як лікарі повідомили, що більше нічим не зможуть допомогти. Втрата чоловіка була великим ударом для поп-діви, і тільки заради сина вона змогла зібратися і стати сильною.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Покійний чоловік та син Тіни Кароль

Зараз Веніаміну 13, а коли він був ще молодше, Кароль відпустила спадкоємця одного за кордон. Це непросте рішення пов’язане з бажанням влаштувати найкраще майбутнє для сина.

Відомо, що хлопчик є учнем престижної школи в Лондоні “Repton Preparatory School”, рік навчання в якій обходиться зірці в мільйон гривень. Попри те, що навчальний заклад має шкільний гуртожиток, Веня живе в українській родині емігрантів.

Син Тіни Кароль живе в Лондоні
Син Тіни Кароль живе в Лондоні

Варто зазначити, що коли Тіна вирішила відправити дитину до Великобританії, її батьки були категорично проти переїзду онука в іншу країну. Втім, артистка все одно вчинила так, як вважала за потрібне, і зрештою залишилася дуже задоволена – Веніамін чудово освоївся в англомовному колективі і навіть позбувся типового для іноземців акценту. З мамою підтримує зв’язок по телефону, а бачаться вони на канікулах.

Більше цікавого про життя єдиного сина Тіни Кароль в Лондоні на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті