Бебі-бум на ТБ: хто з українських телеведучих готується до декрету – вагітні Мосейчук, Мартиновська та інші

Більшість українських зірок віддає перевагу таємній вагітності. Зірки не поспішають ділитися новиною про майбутнє поповнення з аудиторією, і це можна зрозуміти, адже цей період дуже складний для жінки і може пройти не так, як очікувалося. Тому матусі зізнаються у положенні лише перед пологами.

Катерина Осадча — яскравий приклад того, що жінка може усе. На відміну від своїх колег, телеведуча не готувалася до декрету, народила і через декілька днів з’явилася на екранах. Давайте згадаємо тих зірок, які були достатньо сміливими, щоб на час покинути свої позиції заради малюків.

Ольга Мартиновська

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Хто з українських телеведучих готується до декрету

Користувачі мережі обожнюють розсекречувати романи та вагітність у зірок. І варто віддати їм належне, часто вони мають рацію і виявляють приховане ще до того, як знаменитості наважуються дати відверте інтерв’ю і розповісти про важливі події, які сталися у їхньому житті. Так, нещодавно Ольгу Мартиновську запідозрили не тільки у романі з Ектором Хіменесом-Браво, але і у вагітності. На жаль, зірка лише віджартувалася. Але спростування або підтвердження так і не було.

Що ж стосується підготовки до декрету, свого часу вона повністю присвятила себе материнству і перед народженням первістка готувалася тільки до його появи.

Лідія Таран

Хто з українських телеведучих готується до декрету

Чутки навколо вагітності Лідії Таран також мали місце у 2021-у. Лідія Таран з хорошим почуттям гумору, тому підіграла усім, хто вірив у її цікаве положення. Від телеведучої також не дочекалися ані підтвердження, ані спростування.

Коли Лідія Таран готувалася народити від Андрія Доманського доньку Василину, це не приховалося від телеглядачів. Тому вона мала піти з екранів, щоб спокійно дати життя первістку.

Наталія Мосейчук

Вагітна Наталія Мосейчук
Хто з українських телеведучих готується до декрету

Наталія Мосейчук вирішила не робити з вагітності щось таємне. Вона не тільки заявила про свій стан, але й запропонувала журналістам навідатися до неї додому, щоб сфотографувати її у цікавому положенні.

Валентина Хамайко

Хто з українських телеведучих готується до декрету
Хто з українських телеведучих готується до декрету

Валентина Хамайко — багатодітна мама з великим досвідом. Коли жінка мала стати матір’ю, у них з чоловіком був на самий простий період. Підготовка до декрету була неправильним рішенням. Через фінансові проблеми у благовірного, сім’я опинилася на дні. Та після народження малюка Валентина вирішила заробляти самотужки і свого часу поставила сім’ю на ноги.

Схожі статті