Софію Ротару таємно госпіталізували після чуток про невиліковну хворобу: “Що ви хочете, вона не молода”

На початку листопада мережею пронеслася новина щодо важкої хвороби Софії Ротару. Подейкували, що вона страждає від Паркінсона, адже під час останнього виступу у зірки сильно трусилися руки. Вперше концертний директор зірки розповів, що насправді відбулося з нею.

Тремор співачки Софії Ротару не пов’язаний із хворобою Паркінсона, яку підозрюють у артистки її шанувальники. Вперше чутки про невиліковну недугу з’явилися на просторах мережі після виступу української Примадонни у Німечинні на приватному виступі.

Софію Ротару таємно госпіталізували. Кадр з відео, яке викликало чутки про погане здоров’я співачки

Подробиці про стан здоров’я артистки розкрив її менеджер, який розповів про нещодавню госпіталізацію Ротару та зазначив, що співачка страждає від рідкісних перепадів тиску.

Софію Ротару таємно госпіталізували

За його словами, зараз артистка почувається добре і з її здоров’ям усе гаразд.

“Руки тремтять, так. Але не від хвороби. Ви подивіться її виступи десятирічної давності, там те саме, співачку злегка трясе. Так, зараз це більш виражено, оскільки їй таки не 16, а 74 роки. Роки йдуть… А тремор у Ротару завжди був. Від хвилювання. Незважаючи на свій статус та багаторічну кар’єру, вона перед кожним виступом хвилюється. Плюс тиск стрибає після перельотів… Що ви хочете, вона не молода!”, – розповів представник артистки.

Куди насправді подівся перший чоловік Софії Ротару
Софію Михайлівну Ротару таємно госпіталізували

У квітні Ротару була госпіталізовано в неврологічне відділення московської лікарні імені Юдіна. Точні причини госпіталізації не розкривалися. Син співачки напроти вважає за краще взагалі не розповідати про проблеми зі здоров’ям у його матері. Тієї ж самої думки дотримуються і рідна сестра Аурелія, яка в нещодавньому інтерв’ю і слова не сказала щодо госпіталізації артистки.

Схожі статті