Софія Ротару живе, наче справжня пенсіонерка: зачинилася вдома і не контактує навіть з рідними сестрами

Легендарна українська співачка Софія Ротару усе своє життя знаходилася під прицілом камер. Їй не вдавалося приховати від журналістів жодну деталь, але тепер все змінилося. Після смерті єдиного чоловіка, Примадонна поступово зачинилася вдома і змінила свій образ життя.

Відома українська співачка Софія Ротару свого часу сколихнула вітчизняний шоу-бізнес. Її талант, врода та потужна харизма зробили її шлях до слави легким та прибутковим. Навіть зараз Софія Михайлівна залишається для більшості своїх фанатів еталоном краси та елегантного старіння. Але у всіх нас наступає момент, коли хочеться пожити наче звичайна людина. Без прикрас, гламуру та погоні за грошима.

Софія Ротару живе, наче справжня пенсіонерка

От і українська примадонна поступово перетворюється на звичайно бабусю, яка час від часу розчаровує шанувальників недоречними нарядами та відсутністю енергії. Днями її образ для концерту був розкритикований аудиторією, які здалося, що вона обрала бабусину сукню. І хоча на неї були витрачені колосальні гроші, ніякі доводи не змусили користувачів змінити свою думку.

Софія Ротару живе, наче справжня пенсіонерка. Кадр з відео, яке піддалося критиці

Аурелія Ротару, рідна сестра артисти, нещодавно давала інтерв’ю, в якому розповіла, що зараз Софія Михайлівна взагалі не виїжджає зі свого маєтку у Конча-Заспі. Жінка навіть не їздить до сестер гості, вони спілкуються по телефону.

За словами родичка легендарної співачки, інколи Софія Михайлівна рушає на риболовлю, але надає перевагу проводити час вдома. Виявляється, вона не любить гучних вечірок, постійного руху та гаміру. Насправді, ці слова абсолютно супротивлять словам дівера артистки, який запевняв журналістів, що Ротару постійно влаштовувала тусовки. Син Софії Михайлівни Руслан тоді заперечив інформацію, яку надав Валерій Євдокименко.

Схожі статті