Алла Мазур вперше заговорила про свого чоловіка – батька її єдиної дитини: “Син носить його прізвище”

Відома українська телеведуча Алла Мазур, без якої вже неможливо уявити собі канал 1+1, має сина Артема. Спадкоємця зірка ніколи не ховала від камер та публіки, на відміну від його батька. В одному з інтерв'ю Алла вперше відкрила завісу особистого і трохи розповіла про коханого чоловіка.

Алла Мазур без перебільшення є легендою українського телебачення. Вона вже багато років віщає глядачам найважливіші новини України й світу, але чітко розмежовує роботу теми, на які спілкується з фанатами, хоча і цілковито закритою її назвати не можна.

Знаменитість з великим задоволенням ділиться у соцмережах фото зі своїм сином Артемом, розповідає про здоров’я, адже у 2019-му їй діагностували рак, який вона успішно поборола. Та одне залишається непохитним – особистість коханого Алла тримає в секреті.

Алла Мазур
Алла Мазур

Мамою Мазур стала у 42 роки. Як для перших пологів, це доволі пізній вік, однак ведуча має на це іншу думку – діти з’являються на світ тільки тоді, коли бачать, що між їхніми батьками дійсно щирі почуття. Так, коли Артем народився, першим у пологовий будинок приїхав його батько, підготувавши для новоспеченої матусі величезний букет троянд.

В інтерв’ю виданню “Таблоїд” журналістка пояснила, чому не хоче розкривати особистість чоловіка:

“Надто багато усього вигадала преса ще задовго до появи мого сина на світ. Мене це зачепило, і тепер зовсім не хочеться розвивати цю тему. Скажу так: у Артема є батько, він його дуже любить та піклується про нього. Син носить його прізвище”.

Алла Мазур з сином Артемом
Син Алли Мазур Артем

В родині з хлопцем спілкуються як українською, так і російською – це залежить від того, хто присутній вдома:

“Тато у нас російськомовний”, – зауважила Алла.

Зазначимо, папараці неодноразово помічали Мазур в компанії головного редактора “ТСН Тиждень” Роберта Опаленика. Подейкують, що він і може бути тим таємним чоловіком, якому Алла народила сина, проте офіційно це не підтверджено.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Схожі статті