Дан Балан міцно притиснув до себе маленьку дівчинку з хвостиками: знайшлася донька молдавського мачо?

Особисте життя Дана Балана вже багато років є цікавою темою для обговорення серед преси та його слухачів. Але чим більше аудиторія цікавиться його романами, тим менше молдавський мачо допускає сторонніх у це питання. Чи є у артиста донька і хто постав поруч з ним на фотографії, дізнайтеся у нашій статті.

Про особисте життя молдавського виконавця Дана Балана відомо не так багато, як того б хотілося фанатам. Останнє десятиліття співак майже не коментує сердечні справи, і залишає цю сферу свого життя фантазії шанувальників та преси.

Дан Балан з мамою Людмилою
Дан Балан міцно притиснув до себе маленьку дівчинку з хвостиками. Співак з мамою Людмилою

Існує інформація щодо того, що виконавець був одружений на румунській моделі і що в нього навіть народився від неї син Алан. Втім, невідомо наскільки ця інформація достовірна і чи можна їй вірити. Тим не менш, важко уявити, що такий мачо не має спадкоємців. Тим паче його вік схиляє до думок про створення родини або хоча б нащадків.

Дан Балан міцно притиснув до себе маленьку дівчинку з хвостиками

На особистій сторінці мережі Instagram не знайти кадрів, які не стосуються його роботи або промо. Але подібні світлини можна відшукати на фан-акаунтах, які присвячені творчості музиканта. Саме в одному з них і з’явилося відео на якому Дан Балан ніжно обіймає дівчинку, що тримає маму за руку. Можна було-б подумати, що вони мають якийсь родинний зв’язок, але скоріше за все дівчинка — маленька фанатка, яка вийшла на сцену до свого кумира.

Тим більше, що дитя дуже соромилося та боялося підійти до виконавця. А от пошановувачі творчості Балана обожнюють слідкувати за тим, як він взаємодіє з дітлахами. До них він має особливий підхід, про який жінки можуть тільки мріяти. Колись ця дівчинка виросте і зрозуміє, наскільки їй пощастило, адже її поцілував та обійняв мрія мільйонів жінок у всьому світі.

Схожі статті