Таємна дружина Олега Винника Таюне відрізала волосся та зробила боб-каре: повелитель вовчиць не встоїть

Українська суперзірка Олег Винник завжди приховував свій реальний сімейний стан, наявність дітей і будь-які інші деталі особистого життя. Втім, правду не можливо ховати вічно і вона поступово виходить назовні. Як зараз виглядає таємна дружина Олега Винника?

Нещодавно світ побачив сюжет про весілля Олега Винника та його бек-вокалістки Таісії Сватко. Журналісти зрозуміли, що колишні односельчани артиста дуже балакучі люди і по черзі взялися робити репортажі про зіркове подружжя.

Зараз Таюне, навіть без підтвердження цієї інформації Олегом, вважається глядачами його таємною дружиною. Тепер її популярність почала зростати ще швидше. І хоча вона не є активною користувачкою соціальних мереж, її особистості присвячено безліч фан-акаунтів. На одному з них і зявилося фото зірки з новою зачіскою.

Таємна дружина Олега Винника Таюне відрізала волосся та зробила боб-каре

Так, на фан-сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий кадр артистки, який був зроблений під час концерту. Бек-вокалістка постала у рок-образі з підстриженим волоссям та і окулярах-крапельках.

Настрій у співачки був прекрасним та запальним. Позаду світять совіти, які підкреслюють красу жінки та роблять знімок дуже атмосферним. Нагадуємо, що зараз Сватко активно займається сольною кар’єрою і поступово покидає свого чоловіка Олега Винника. На великих концертах пара завжди разом, але фанати все частіше помічають відсутність вокалістки на певних заходах. Влітку навіть ходили чутки про те, що їхні дороги розійшлися, і Таїсія повністю зфокусувалася на розвитку власної кар’єри. Втім, зараз шанувальники все одно не матимуть змоги насолодитися виступом артистів, адже Олег Винник скасував усі концерти до весни.

Схожі статті