Наталія Мосейчук вперше показала своїх батьків: як виглядають найрідніші люди суворої телеведучої (ФОТО)

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук в кадрі сувора і стримана, а поза камерами – м'яка і любляча. Попри те, що зазвичай зірка "плюсів" тримає подробиці особистого життя при собі, іноді вона все ж таки розповідає про найрідніших. Цього разу знаменитість показала своїх батьків.

Наталія Мосейчук народилася в родині військового і вчительки молодших класів. Мама майбутньої телеведучої Анна Миколаївна і стала першою вчителькою доньки. При цьому жінка не приділяла ніякої уваги Наталці, щоб ніхто не подумав, що вона по-особливому ставиться до учениці-дочки.

Мосейчук завжди мріяла бути схожою на матір, тому після школи вступила до педагогічного інституту на факультет іноземних мов. Якраз під час навчання Наталія працювати на місцевому телеканалі, і до цієї роботи ставилася виключно як до підробітку. Тоді вона і не уявляла, що це стане її покликанням.

Наталія Мосейчук з батьками
Батьки Наталії Мосейчук

Микола Федорович, батько зірки 1+1, людина військова. Через це родина часто переїжджала, однак життя на валізах для Наталки не здавалося чимось дивним. Одного разу ведуча навіть розповіла, як проводжали тата до Афганістану – всі боялися того, що, можливо, бачаться востаннє:

“Батько вже сідав в уазик, і я пам’ятаю, як мама шепотіла: “Не обертайся! Рушиш – не обертайся! Погана прикмета”. А він обернувся. Та ще й за кілька хвилин повернувся, бо забув якісь важливі документи. Тоді він ще нічого не знав… Що підірветься на душманській міні під Джалалабадом. Що лікарі будуть наполягати на ампутації роздрібленої ноги. Даватимуть снодійне, а він не пив, щоб не відрізали, і дико мучився. Чотири місяці у шпиталі”.

Зараз батьки Наталії живуть поблизу з донькою в Києві, куди вона їх перевезла, аби мати змогу частіше влаштовувати сімейні зустрічі. А щоб рідним було веселіше не новому місці, Мосейчук подарувала їм кота мейн-куна Жана.

Кіт, якого Наталія Мосейчук подарувалабатькам на новосілля
Кіт, якого Наталія Мосейчук подарувалабатькам на новосілля

Схожі статті