Тіна Кароль витрачає сотні тисяч доларів на свої забаганки: на що йдуть усі гонорари артистки-транжири

Тіна Кароль на сьогоднішній день являється однією з найбільш комерційно успішних співачок на українській естраді. Один виступ зірки може обійтися в 400 тисяч гривень, хоча відзначимо, що ці кошти артистка забирає не повністю собі - частина витрачається на організацію концерту та техніку. Проте на що ще витрачає кошти поп-діва - читайте далі.

У новому інтерв’ю Тіна Кароль зізналася, на що вона витрачає свої гонорари. У вересні цього року стала відомою вартість особистого концерту від артистки на дні міста – організаторам приїзд виконавиці обійдеться в 400 тисяч гривень. Частина цих грошей витрачається на монтаж сцени, техніку, світло, звукові пристрої та проживання зірки та її команди. Проте кругленьку суму отримує й сама Тіна.

Тим не менш Кароль ніколи не славилася як транжира. Декілька років тому вона запрошувала до себе в гості програму “Світське життя” разом із незмінною ведучою Катею Осадчею. Тоді Тіна провела екскурсію своїм заміським будинком, у якому був особистий тренажерний зал та великий рояль.

Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль

Тіна зізналася, що любить комфорт, проте ніколи не женеться за розкішшю. Підтвердженням тому був телефон артистки – довгий час вона користувалася старим мобільним з кнопками, коли її колеги вже ходили з модними гаджетами.

Під час свіжого інтерв’ю поп-діва розповіла, що дійсно економить на собі та не любить витрачати гроші на власні примхи. Однак вона ніколи не шкодує зайвої копійки для шоу, концертів та виступів.

“Я не транжира, — зауважила Тіна Кароль. – І взагалі я завжди жалію на себе. А от куди я не жалію – це на творчість: якийсь костюм, якась сценічна декорація, постановка, шоу, балет, нове обладнання для стейдживиків. І ось це все тягне гроші завжди. І, мабуть, там весь мій бюджет”, – відверто розповіла артистка.

Після такого коментаря фанати виконавиці припустили, що свої дорогі наряди вона може купувати не сама, а це – подарунки від Дана Балана. Такі коментарі з’явилися на фан-акаунті співачки.

Коментар під публікацією
Коментар під публікацією

Сама Кароль на подібні коментарі не реагує.

Схожі статті