38-річна Катя Осадча покинула двох синів та поїхала на інший кінець континенту: залишила все заради кохання

38-річна Катерина Осадча є матір'ю трьох хлопців, двоє з яких ще зовсім маленькі. Але це зовсім не заважає зірці багато подорожувати та працювати.

Наприкінці 2021-го Катерина Осадча дала життя своєму третьому нащадку Данилу Горбунову. Але материнство не завадило зірці продовжувати працювати. Телеведуча вразила глядачів своєю наполегливістю та безкомпромісністю. Малюка вона годувала прямо на знімальному майданчику, а у період зйомок за кордоном спокійно покидала дітей на батька. Досвідчена мати без остраху концентрувалася не тільки на догляді за дітьми, але й на власному проєкті. Як виявилося, вона не поступається і романтичним життям.

Катя Осадча покинула двох синів та поїхала на інший кінець континенту

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових публікацій, з яких стало зрозуміло, що вона рушила до Італії разом з чоловіком. Виявляється у Каті Осадчої та Юрія Горбунова є прекрасна традиція проводити романтичні канікули лише вдвох у Римі. Довгоочікуваному рандеву не завадили ні діти, ні робота.

Коли первісток телезірка Ілля був зовсім маленьке, а Катя стала розлученого жінкою, обов’язки няні на себе взяла матір знаменитості. Як справи йдуть на цей раз, достовірно невідомо. Цілком імовірно, що пара звернулася за допомогою до професіоналів або ж залишила дітей своїм сусідам та одночасно кумам — Насті Каменських та Потапу.

Так чи інакше, немає сумнівів, що зіркове подружжя добре подбало про безпеку та комфорт своїх дітей. Тим паче, що на даний момент подорожі як ніколи складні та загрожують здоров’ю мандрівників. Маленькі Іван та Данило точно дочекаються на батьків, які повернуться додому і з головою поринуть у новорічні корпоративи.

Схожі статті