36-річний Віталій Козловський прикрасить нову стогривневу купюру: чи прийматимуть гроші у звичайних магазинах

Віталій Козловський у своєму Інстаграм показав стогривневу купюру, на якій зображене його обличчі. Артист вирішив поспілкуватися у мережі зі своїми прихильниками, й ті запитали, коли він буде красуватися на грошах.

Віталій Козловський – один із найбільш успішних випускників українського телепроєкту “Шанс”. Артист став популярним на початку нульових – за його розкрутку взявся іменитий Ігор Кондратюк, з яким наразі співак припинив співпрацю.

Декілька років тому Віталій робив невелику перерву у своїй творчості, однак останнім часом він почав знову випускати хіт за хітом, знімати нові кліпи та активно розвивати соціальні мережі. Зараз на його особистий блог в Інстаграмі підписані 78 прихильників, які пильно слідкують за життям улюбленого виконавця.

Віталій Козловський і Кася
Віталій Козловський 

Для фанатів Козловський вирішив провести інтерактив “питання-відповідь”: будь-хто з користувачі мережі міг запитати що завгодно, а співак у свою чергу щиро відповідав. Одну із фанаток зацікавила досить цікава та водночас жартівлива тема. Віталій отримав анонімне питання: коли його обличчя красуватиметься на стогривневій купюрі.

Артист вирішив у відповідь так само віджартуватися і опублікував картинку зроблену в фотошопі: на ній дійсно Козловський прикрашав українські сто гривень, замість Тараса Шевченка.

Віталій Козловський прикрасить нову стогривневу купюру
Віталій Козловський прикрасить нову стогривневу купюру

Окрім того, виконавець прокоментував чутки про пластичні операції, які він начебто робив. Козловський показав статтю, де якийсь пластичний хірург робив огляд обличчя співака. Проте сам Віталій заявив: ніколи не лягав під ніж.

Віталій Козловський прокоментував свої пластичні операції
Віталій Козловський прокоментував свої пластичні операції

“Пластичний хірург підозрює, що у мене пластика. Можливо, когось цим розчарую, але нічого такого я не робив”, – відверто зізнався співак.

Нагадаємо, що нещодавно у мережі почали з’являтися чутки про роман Козловського з його концертною директоркою, проте остаточно ці домисли артист не підтвердив.

Схожі статті