У кого Лілія Ребрик відбила чоловіка: що відомо про першу дружину Андрія Дикого, яку замінила зіркова білявка

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик щаслива у шлюбі з хореографом Андрієм Диким, якого свого часу відбила в іншої жінки і ні про що не жалкує.

Історія кохання Лілії Ребрик і Андрія Дикого бере свій початок з “Танців з зірками”. У 2011 році вони були однією з найяскравіших пар в шоу, і спочатку ставилися одне до одного виключно по-дружньому, кохання з першого погляду не було. Ба більше, коли Андрій зайшов до Лілії в гримерку вперше, вони зрозуміли, що знайомі – ще до цього Ребрик вела турнір з бальних танців, у якому Дикий брак участь:

“Зустріч була теплою, дружньою, ні грама флірту, кокетства. Ми просто привіталися як старі друзі, і одразу ж погрузилися в роботу”, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик відбила Андрія Дикого в його колишньої дружини

Не зважаючи на це, глядачі враз побачили іскру між партнерами. Вистачило одного танцю, щоб пара опинилася в центрі чуток про роман на паркеті, і не дарма. Лілія тоді вперто намагалася запевнити Андрія, що вміє дружити з чоловіками, не перетинаючи тієї самої межі. Та сама від себе не очікуючи, після фінального ефіру Ребрик раптом розплакалася в гримерці. Тоді вони поїхали вдвох у ресторан, кілька годин сиділи, майже не розмовляючи, але дивлячись одне одному в очі, і з того часу більше не розставалися.

Лілію не спинила наявність суперниці – Дикий жив у цивільному шлюбі з іншою жінкою, з якою його також поєднували професійні стосунки. Це його колишня партнерка з танців. Попри те, що Ребрик навіть була знайома з екс-дружиною Андрія, розлучницею себе не вважає:

“У кожного з нас було своє особисте життя, котре ми полишили заради одне одного”, – пояснила знаменитість.

Лілія Ребрик вагітна
Лілія Ребрик і Андрій Дикий з доньками

Зараз зіркове подружжя разом вже 10 років і закоханим є чим похвалитися – дома чудовими доньками та справжньою сімейною ідилією.

Схожі статті