Дан Балан остаточно забув про стосунки з Кароль та показав фото з новою жінкою: темноволоса і набагато молодша

Співак Дан Балан не любить розповідати про своє особисте життя на широкий загал. Тому його прихильники регулярно "розповсюджують" чутки щодо цієї теми. Чергову хвилю домислів спровокувало нове відео артиста.

Минулого року мільйони користувачів мережі по всій Україні “сватали” молдовського красунчика Дана Балана разом із українською співачкою Тіною Кароль. Приводом до того стала їхня поведінка на шоу “Голос країни”, де обидва сиділи в тренерських кріслах. Кожного ефіру Дан і Тіна фліртували один з одним та натякали на роман між ними, хоча прямо ніколи про це не говорили.

Особливо фанати цієї пари раділи, коли Кароль або Балан публікували спільні фото у своїх соціальних мережах. У фіналі проєкту артисти записали пісню в дуеті, кліп на яку зняли у будинку української поп-діви – тоді кожен телеглядач був впевнений, що між цими двома щось набагато більше, ніж робота або дружба.

Тіна Кароль розкрила всі деталі їхніх стосунків з Даном Баланом
Тіна Кароль і Дан Балан

Проте через декілька місяців після завершення шоу, продюсер “Голосу” зізнався, що ці стосунки були прописаною постановкою від каналу заради високий рейтингів. Тим не менш тисячі фанатів до сих пір не вірять у цей факт і вважають, що Дан і Тіна продовжують приховувати своє кохання.

Однак, у їхніх особистих блогах зникли спільні фото та відео, а разом пару не помітили жодного разу після фінального епізоду “Голосу”. Проте інтрига залишається, зважаючи на те, що обидва виконавці абсолютно нічого не розповідають своїм фанатам про особисте життя.

Кожне їхнє фото чи відео з будь-ким протилежної статі викликає хвилю здогадок у мережі. Не виключенням став і новий кліп Дана Балана, у якому він знявся разом із красивою моделлю-брюнеткою.

Нова робота Балана зачарувала його прихильників, тим паче артист мав невелику творчу паузу до цієї прем’єри.

“Дан, як ми за тобою сумували, ти навіть уявити не можеш!”, – пишуть коментатори.

Схожі статті