Зраджена Наташа Корольова не витримала образи та наважилася піти від невірного Тарзана: “Межа перейдена”

Співачка Наташа Корольова зважилася на сміливе рішення - поїхати від чоловіка Сергія Глушко, відомого як Тарзан, з яким вона прожила понад 18 років.

Наташа Корольова з дитинства жила у творчій атмосфері. Її мама Людмила Поривай – заслужена артистка України, тато був хормейстером, а старша сестра Руся змалечку займалася вокалом – від неї не відставала й Наталя. Великим кроком у кар’єрі зірки стало знайомство з Ігорем Ніколаєвим, який був для неї не лише першим продюсером, а й першим чоловіком.

Подружжя жило та працювало разом майже десять років, однак імпозантна Корольова одного дня зустріла танцівника Сергія Глушка, який виступав під псевдонімом Тарзан. А вже за рік після розлучення з Ніколаєвим артистка подарувала новому обранцю сина Архипа.

Архип Глушко і Наташа Корольова
Архип Глушко і Наташа Корольова

З другим чоловіком Наташа живе й донині – разом пара вже майже двадцять років. Однак їхнє сімейне життя не назвеш цілковито щасливим та яскравим. Рік тому Тарзан публічно зізнався, що зраджував своїй коханій.

“Я зрадив своїй дружині і відкрито говорю про це. Я не буду другим Михайлом Єфремовим і не буду стверджувати, що це був не я. Так, це зробив я”, – відверто заявив Сергій.

Для самої Наташі це зізнання виявилося неочікуваним, проте вона знайшла у собі сили пробачити чоловіка й продовжити жити разом з ним.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Проте нещодавно 48-річна артистка заявила, що покидає чоловіка напередодні Нового року. Насправді Корольова говорила не про розлучення, а про канікули в Америці. Виконавиця вирішила відвідати на свята маму, яка живе за океаном.

“Я відлітаю до мами у Майамі. Поруч із мамою — найкращі новорічні канікули”, – поділилася Наталя.

Наташа Корольова та її мама Людмила Поривай
Наташа Корольова та її мама Людмила Поривай

Жінка вже декілька років живе в Штатах поряд з мамою Ігоря Крутого та тіткою Філіпа Кіркорова. Серед сусідів Людмили Поривай помічені також Леонід Агутін та Анжеліка Варум.

Схожі статті