Що відомо про роман Наталі Могилевської та Дмитра Гордона: пара разом проводила вихідні в заміському будинку

У 2002 році Наталя Могилевська та Дмитро Гордон записали спільну пісню "Зима", після чого почали з'являтися чутки про роман між співачкою та журналістом. Що насправді їх об'єднує - читайте далі.

У 2002 році Наталя Могилевська та Дмитро Гордон випустили спільну пісню “Зима” та кліп на неї. Для того часу це був одна із найдорожчих робіт в українському шоу-бізнесі. Дмитро зняв кліп за власний кошт – запросив провідних акторів, орендував заміський будинок та аеропорт.

Наталя та Дмитро грали закоханих. За сюжетом, артистка чекала на чоловіка в їхньому заміському будинку серед красивого зимового лісу. А Гордон не міг вилетіти через негоду з аеропорту до коханої. Кінець-кінцем вони зустрілися.

Після кліпу почали з’являтися чутки про роман між артисткою та журналістом. На той час Дмитро був вдруге одружений, а Наталя тільки починала стосунки з бізнесменом Дмитром Чалим, за якого у 2004 році зірка вийшла заміж.

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий

Чи дійсно було кохання між Могилевською та Гордоном – невідомо. Вони й досі тісно спілкуються, через 20 років після прем’єри їхнього дуету. Наталя вважає журналіста досить близьким другом, про що вона заявила на день народження Дмитра.

Наталя Могилевська з Дмитром Гордоном та його сім'єю
Наталя Могилевська з Дмитром Гордоном та його сім’єю

“З днем народження тебе, мій любий друже! Люблю тебе і тішуся твоїм успіхам! Ти номер один блогер у країні і найкращий інтерв’юер, а крім цього – прекрасний друг і людина, на яку завжди можна покластися! Цілую тебе!” – написала тоді поп-діва.

Гордон зараз вже втретє одружений – його обраницею стала журналістка Олеся Бацман. Пара виховує двох доньок Алісу та Ліану. Могилевська ж після двох шлюбів так і не змогла побудувати щасливе особисте життя – артистка все ще в пошуку ідеального чоловіка, якому вона мріє подарувати дитину.

spot_img

Схожі статті