Зовсім не Полянський: 26-річна Аліна Гросу показала чоловіка, який витіснив актора і зайняв місце поруч з нею

Молода українська виконавиця Аліна Гросу має бурхливе особисте життя. Не встигла співачка розлучитися з російським бізнесменом, як у її долю увійшов новий чоловік — Роман Полянський.

Українська виконавиця Аліна Гросу як ніколи активно розвиває творчу кар’єру. Її слава зростає все більше, а артисти мріють про колаборацію з нею. Одним з таких селебритіз став відомий український актор та популярний блогер Олег Машуковський, який нещодавно записав зі співачкою спільну пісню, а також працював з нею над відеороботою на цю композицію.

Аліна Гросу показала чоловіка, який витіснив актора і зайняв місце поруч з нею. У кадрі співачка разом з блогером Олегом Машуковським

Якщо з Романом Полянським усі хіти були романтичними, то Олег привніс свої корективи у репертуар. Нещодавно Аліна Гросу опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram презентацію відеокліпу на пісню “В Роттердам”, яка була створена у дуеті з Олегом. Як підказує практика, якщо у зірки знову буде успіх, то вона ще неодноразово звернеться зі співробітництвом до блогера-мільйонника.

Нагадуємо, що зараз Аліна Гросу знаходиться у стосунках з Романом Полянським. З актором вона познайомилася за часів, коли була заміжня за Олександром Комковим — московським бізнесменом та IT-спеціалістом. Пара поки що не квапиться з весіллям, але вже планує шлюб, дітей та придбання спільної нерухомості.

Аліна зізнається, що познайомила батьків з майбутнім нареченим, а також добре спілкується з його донькою від першого шлюбу Марфою. Але зважаючи на той факт, що перший шлюб знаменитості зруйнувався через півроку після його укладення, чекати на весілля поки що не варто. Принаймні так стверджує сама Аліна Гросу.

Схожі статті