Екс-учасник Холостячки-2 Тарапата викинув Задворного з серця Огнєвіч і будує з нею стосунки: “Глибокі почуття”

Після закінчення Холостячки-2 пристрасті продовжуються здебільшого завдяки Андрію Задворному, який не може впоратися з осудом аудиторії. Що ж в цей час робила Злата?

Днями переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний неприємно вразив мережу довгою промовою про те, як Злата Огнєвіч погано з ним вчинила.

Злата Огнєвіч будує стосунки з Тарапатою та не приховує почуттів до нього. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

Чоловік роздратувався через сльози зірки, які вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram одразу після пост-шоу. За думкою бізнесмена, таким чином головна героїня другого сезону реаліті намагалася налаштувати публіку проти нього.

Злата Огнєвіч будує стосунки з Тарапатою та не приховує почуттів до нього

Не пройшло і доби, як на телеекранах українців вийшов новий випуск програми “Неймовірна правда про зірок”. В ефірі шоу Злата зізналася, що останнім часом багато часу проводить з Максом Тарапатою, який наступного дня після розставання з Задворним приїхав підтримати екс-холостячку.

Які стосунки у Злати Огнєвіч і Макса Тарапати після закінчення Холостячки-2
Злата Огнєвіч будує стосунки з Тарапатою та не приховує почуттів до нього

Співачка запевняє: поки що не готова до стосунків, але голос за кадром підказує — між молодими людьми є почуття. І Макс, і Злата сказали одне й те саме: кохання між ними є, і є дружба.

“Кохання — це сильні, глибокі почуття. Я би не хотів, щоб Злата просто зникла з мого життя. Зараз у наших стосунках зі Златою відкривається трохи нова грань”

Можливо через деякий час все ж таки їхні взаємини перейдуть на новий рівень, тим паче, що вони над ними багато працюють.

Тож кияни матимуть не один шанс побачити Злату Огнєвіч у компанії Макс Тарапати прямо на вулицях столиці, адже вони полюбляють прогулянки на свіжому повітрі.

Схожі статті