Переможець Холостячки-2 Задворний показав брюнетку, з якою проводить час після розриву зі Златою: її звуть Неллі

Український бізнесмен Андрій Задворний, який брав участь у проєкті Холостячка-2 та переміг у ньому, зараз переживає не найкращі часи. Але він не самотній.

Декілька тижнів тому популярний український проект “Холостячка-2” добіг свого кінця. Після фіналу стало відомо, що Злата не залишилася зі своїм обранцем. Через півтора місяці стосунків Андрій Задворний попрощався з екс-холостячкою, яка, до речі, швидко знайшла йому заміну.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч
Андрій Задворний показав брюнетку, з якою проводить час після розриву зі Златою

Зараз співачка активно спілкується з іншим учасником шоу Максом Тарапатою, тож і Задаорний не вважає, що має сумувати вдома.

Злата Огнєвіч і Максим Тарапата засвітилися разом після фіналу Холостячки
Андрій Задворний показав брюнетку, з якою проводить час після розриву зі Златою

Андрій Задворний показав брюнетку, з якою проводить час після розриву зі Златою

Нещодавно на особистій сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він постав разом з невідомою дівчиною. Вона не показала свого обличчя, прикривши його смартфоном. Але завдяки тому, що Андрій її відмітив у сторіз ми дізналися, що вона працює фотографом, звуть її Неллі і вона така сама брюнетка, як і Злата.

Андрій Задворний показав брюнетку, з якою проводить час після розриву зі Златою. Скріншот особистої сторінки бізнесмена

Втім, романтичних взаємин між Андрієм та Неллі бути не може. Дівчина була найнята бізнесменом за для створення контенту.

Нагадуємо, що декілька днів тому Андрій Задворний публічно облив брудом колишню Злату Огнєвіч. Бізнесмен вважає, що її сльози не були щирими, адже вона знімала їх на камеру і думає, що таким чином вона повернула свій хейт в його сторону. А от психологи з думкою чоловіка зовсім не згодні. На телеканалі СТБ вийшов сюжет, у якому спеціаліст пояснює, що таким чином Злата зняла з себе тягар.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.