42-річному Дану Балану більше не потрібна Тіна Кароль: молдавський мачо відгуляв весілля та показав наречену

Час, коли шанувальники могли насолодитися фліртом Дана Балана та Тіни Кароль давно минув, але публіка все не полишає надії, що все можна повернути.

Якщо минулого року найпишнішим весіллям вважалося святкування сина Оксани Марченко Богдана та його новоспеченої дружини Катерини, то цього року усі лаври дістаються українській телеведучій Іванні Онуфрійчук. Зірка влаштувала два торжества: одне на Мальдівах і одне на території України. І обидва рази на заході брав участь Дан Балан, який виступав для любих гостей.

Дан Балан відгуляв весілля та показав наречену

Варто відмітити, що програму він не змінив з цього приводу. Так, декілька місяців тому в мережу почали потрапляти перші кадри з міні концерту, який молдавський мачо влаштував для молодят.

 

Прямо біля сцени танцювала Іванна Онофрійчук у розкішній сукні, яка півроку шилася для неї на замовлення і коштує баснословних грошей. У ряді відео, які були опубліковані в соціальній мережі Instagram, помітно, наскільки наречена була рада появі її улюбленого артиста він у найважливіший для неї день.

Схожі статті