Переможця Холостячки-2 Андрія Задворного викрили працівники СТБ: жодної миті не кохав Злату Огнєвіч

Андрій Задворний зараз переживає непрості часи, адже зіштовхнувся з публічним осудом, який не знає милосердя. Втім, психологи також не на стороні чоловіка.

Коли Злата Огнєвіч обрала замість Дмитра Шевченка Андрія Задворного, її дії піддавалися жорсткому осуду зі сторони аудиторії. Ще більше невдоволення у фанатів співачки викликало її розставання з обранцем через півтора місяці стосунків. Як фінал, так і розвиток подій після нього здаються глядачам просто абсурдними. І їх можна зрозуміти, адже останнім часом на телебаченні не вистачає казок про кохання. А усе побачене, виходить, не мало сенсу.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч
Андрія Задворного викрили працівники СТБ

Андрія Задворного викрили працівники СТБ

Злата не стала терпіти у свою сторону масовий хейт і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram промову зі сльозами, у якій розповіла все, що відбулося та про свої почуття, що підштовхнуло її фанатів хейтити і Андрія Задворного. Останній відреагував на цю подію вкрай бурхливо і зауважив, що не вважає сльози Злати щирими. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram за допомогою відеоролику оприлюдненого в розділі сторіз.

Андрія Задворного викрили працівники СТБ. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

Втім, журналісти телеканалу СТБ також вирішили внести свій вклад у цю історію. Вони відзняли сюжет про молодих людей для програми “Неймовірна правда про зірок”, у якій експерт зі стосунків, психолог озвучив думку, що Андрій не має рації стосовно сліз, а також зауважив, що чоловік не був готовий до роману і його почуття були поверхневими. Глибоких емоцій не було і бути не могло.

Варто відмітити, що з плином часу і сам Андрій заявив, що немає ніяких теплих почуттів до екс-холостячки.

Схожі статті