Як виглядає кіт ревізора Ольги Фреймут: товстий та похмурий Степан, схожий на свою зіркову хазяйку (ФОТО)

Ольга Фреймут у своєму особистому блозі похизувалася фотографіями домашньої рутини: зірка показала, як вона прикрашає будинок до нового року, а також познайомила прихильників зі своїм котом.

Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася завдяки роботі в ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі разом із Олександром Педаном та Сергієм Притулою. Пізніше жінка стала зіркою “Ревізора” та програми “Хто зверху”. Зараз теледіва займається особистим курсом з етикету та досить рідко з’являється на телебаченні – увесь вільний час вона віддає дітям і чоловіку.

Фреймут – мати двох доньок та сина. Старшу Злату вона народила ще до початку роботи на телебаченні. Тоді Ольга жила в Англії та познайомилася з симпатичним лондонцем, з яким і перебувала в стосунках декілька років – саме він став татом Злати. Пізніше пара розлучилася, а жінка разом з донькою повернулася до України.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Тут ведуча мала ще декілька невдалих спроб створення сім’ї, однак їй все ж вдалося знайти своє жіноче щастя. Ольга вийшла заміж за генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Саме йому зірка народила доньку Євдокію та сина Валерія. Зараз велика сім’я мешкає разом у просторному будинку.

Фреймут часто ділиться моментами побуту з підписниками в особистому блозі. На нових сторіс Оля показала, як учить молодшу доньку Євдокію прибирати. Дівчинка одягла ролики, в яких каталася по величезному особняку разом із шваброю. На фоні відео помітно, що Ольга вже встигла нарядити новорічну ялинку.

Ольга Фреймут засвітила інтер'єр свого будинку та показала, як Євдокія прибирається
Ольга Фреймут засвітила інтер’єр свого будинку та показала, як Євдокія прибирається

А на ще одному сторисі зірка вже показувала свого кота. Він сидів і розкинув лапи, позуючи біля стіни.

Кіт Ольги Фреймут
Кіт Ольги Фреймут

“Наш кіт Степан, але Хлоя”, – написала телеведуча.

Домашній улюблениць зірки насмішив мережу. Адже Степан сидів на кухонному столі з цікавим виразом обличчя та чухав животик лапкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.