Тіна Кароль проти Олі Полякової: хто заслужив звання поп-діви та перевершив суперницю вокалом, стилем і красою

Тіна Кароль і Оля Полякова – українські співачки, які не потребують представлення. Що між ними спільного, що їх розділяє та хто заслуговує права називатися поп-дівою?

Почнемо порівняння зі спільного. І Кароль, і Полякова мають за плечима по одному шлюбу, але Тіну спіткало нещастя втратити коханого. Також вони мами. У Тіни є син Веніамін, в Олі – доньки Маша і Аліса. Обидві співачки білявки і обидві можуть похвалитися вокальним діапазоном в 3 октави.

Кардинальною відмінністю є репертуар виконавиць. Кароль довгий час співала сумні композиції, що пов’язано з її особистою трагедією – смертю чоловіка. Та у 2021-му Тіна здивувала усіх новим стилем і випустила альбом з танцювальними треками в стилі 80-90-х. У цьому ж році вона записала кілька колаборацій молодими артистами, а також випустила міні-альбом з мелодичними романтичними піснями, у яких постала надзвичайно привабливою.

Концерт Тіни Кароль
Концерт Тіни Кароль

Полякова ж стала відомою завдяки епатажному іміджу, жартівливому і танцювальному репертуару, в її піснях немає глибоких текстів, але саме за цю простоту фанати і люблять Суперблондинку.

Концертне шоу Олі Полякової Королева ночі
Концерт Олі Полякової

Щодо кількості підписників у соціальних мережах, то на Інстаграм Кароль підписані 1,8 мільйонів фоловерів, а за життям Олі стежать 2,5 мільйони. При цьому фан-клуб Тіни є одним з найчисленніших серед українських артистів.

Інстаграм Тіни Кароль
Інстаграм Тіни Кароль

Серед коментарів під фотографіями зірок багато як приємних, так і критикуючих дописів від хейтерів, що загалом не дивно, враховуючи рівень їхньої популярності.

Інстаграм Олі Полякової
Інстаграм Олі Полякової

Епатажна і яскрава Полякова має особливий стиль і вміє дивувати. Її сценічні образі оригінальні й неповторні, завжди приковують погляди оточуючих. Ефектна Оля знає, як залишатися в центрі уваги. Вона обожнює підкреслювати свої довгі і стрункі ноги короткими вбраннями та взуттям на високих підборах, особливе місце в її гардеробі займають спокусливі боді й сукні з глибоким декольте.

Стиль Олі Полякової
Стиль Олі Полякової

Стилем Тіни Кароль надихаються всі українки – завжди жіночна і елегантна, при цьому протягом усього свого творчого шляху вона неодноразово змінювала образи. Співачку часто можна побачити в обтягуючих платтях, комбінезонах, рідко – в міні. Вона віддає перевагу довжині міді або максі.

Стиль Тіни Кароль
Стиль Тіни Кароль

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.