48-річний Олег Винник запідозрив таємну дружину Таюне в обмані і наробив шуму: “Так розвести мене – нереально!

Відомий український артист Олег Винник давно інтригує мережу своім таємним шлюбом з бек-вокалісткою Квіткою Таюне, яка днями стала головною темою для обговорень.

Як відомо, український популярний співак Олег Винник є незмінним детективом у гіпер шоу “Маска”, яке щотижня транслюється на телеканалі Україна. Зірка сподобався у цій ролі глядачем, які не згодні його відпускати. Але така можливість зірки з’явилася. Нещодавно він заявив прямо в ефірі, що піде з проєкту, якщо виявиться неправим.

Олег Винник запідозрив таємну дружину Таюне в обмані і наробив шуму

Олег Винник запідозрив таємну дружину Таюне в обмані і наробив шуму. Кадр з ефіру “Маска”

Та,к гіпер шоу наближається до фіналу, і серед учасників залишилися Мухомор, Жирафа та Скандал. Стосовно останньої у повелителя влвчиць з’явилися думки. Оля Полякова вважає, що Таюне вдалося обвести його навколо пальця, і за маскою ховається саме вона. Він настільки впевнений у тому, що це нет, що готовий покинути проєкт, якщо не матиме рацію.

“Таюне! Так-так, я не знаю Таюне! Люди добрі, дуже важлива річ – якщо це Таюне, то я покидаю цей проєкт, більше того, я відмовляюся від усіх концертів! Адже так розвести мене – нереально!” – повідомив виконавець.

Глядачі також схиляються до думки, що Жирафа — це бек-вокалістка артиста.

Нагадуємо, що не так давно журналісти взяли ексклюзивне інтерв’ю у односельчан виконавця та дізналися, що він вже 30 років, як одружений на Таїсії Сватко. Нібито, він разом з нею відправився на заробітки до Німеччини і навіть став батьком її сина Юліана. Однак, Олег не підтверджує цих слів і відмовчується, як і раніше. Невідомо, чи взагалі дізнається колись глядач, чи правдиві ці свідчення.

Схожі статті