38-річний Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне: зірка покидає проєкт “Маска” і відміняє концерти

Між популярними українськими артистами Дзідзьо та Олегом Винником виникла доволі цікава ситуація, яка може навіть вилитися в скандал. Усі деталі в статті.

2021-го Михайло Хома та Олег Винник як ніколи тісно співпрацюють, адже займають крісла детективів у проєкті “Маска”. На шоу відбуввється багато захопливих подій, які зірки обговорюють між собою, розвиваючи їх та направляючи у необхідне русло.

Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне

Фінал цієї програми вже наближається і нерозгаданих персонажів залишилося дуже мало. Одним з них є жирафа, яка, за думкою Олі Полякової, стовідсотково є Квіткою Таюне. І так склалося, що увесь цей час розлучений Дзідзьо активно фліртував та залицявся до зірки, яка ховається за цією маскою.

Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне. Кадр з ефіру програми “Маска”

Олег Винник на це реагує спокійно, адже не вірить, що за маскою ховається саме його таємна дружина.

“Люди добрі, дуже важлива річ — якщо це Таюне, то я покидаю цей проект, більше, я відмовляюся від усіх концертів! Адже так розвести мене – нереально!” – повідомив виконавець.

Нагадуємо, що про стосунки повелителя вовчиць та його бек-вокалістки підозрювали давно. А деякі зірки, як Оля Полякова, підказували глядачам, що серце зірки зайняте. Так, якось співачка заявила, що він постійно знімає обручку перед зйомками. А нещодавно колишні односельчани Олега дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердили, що були свідками його весілля з Таїсією. Мовляв, відсвяткували на два села, а на початку дев’яностих зіркова пара рушила до Німеччини на заробітки.

Таюне та Олег Винник
Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне

Саме там Олег Винник за 10 років став справжньою зіркою, придбав квартиру, народив сина та облаштував студію звукозапису. Подейкують, що його син Юліан і нині живе в Берліні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.