Вагітна Настя Каменських прикрила круглий живіт величезним букетом троянд: Потап ощасливив майбутню маму квітами

Настя Каменських поділилася з прихильниками новим фото в особистому блозі, на якому вона позує з великим букетом квітів. Щоб побачити цей кадр - читайте матеріал далі.

У 2019 році Настя Каменських та її колишній колега по сцені Олексій Потапенко, відомий як Потап, здивували своїх прихильників новиною про весілля. На запальній вечірці гуляв весь український шоу-бізнес – серед гостей була помічена навіть колишня дружина музиканта – продюсерка Ірина Горова. Пара офіційно розлучилася у 2014 році, проте вони й досі продовжують вести спільний бізнес та виховувати тринадцятирічного сина Андрія.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

Тепер мільйони прихильників зіркового подружжя чекають на новину про поповнення в родині. Буквально під кожною новою публікацією артисти в особистому блозі користувачі мережі пишуть, що помітили на фото вагітний животик. Хоча сама Каменських та її чоловік жодного разу не підтвердили ці чутки.

Особливу цікавість фанати проявляють до фотографій дівчини, на якій вона всіляко прикриває свій живіт. Наприклад, як на одному зі свіжих фото, яке Настя опублікувала на своїй сторінці.

На знімку артистка позує в пухнастій рожевій шубі, чорний ботфортах та з великим букетом червоних троянд у руках, за якими непомітно її животика, що також викликало питання у підписників.

Коментарі з Instagram Каменських
Коментарі з Instagram Каменських

Сама Настя неодноразово говорила, що вона мріє стати мамою в майбутньому та подарувати коханому чоловіку малюка. Але зараз вона хоче сконцентруватися на кар’єрі. У 2017 році дует Каменських та Потапа припинив свою діяльність як творча одиниця – Олексій почав займатися гуртом MOZGI, а Настя почала сольну кар’єру.

Зараз артистка активно записує нові треки не лише українською та російською, а й англійською та іспанською – остання улюблена мова виконавиці. Тож про сімейне життя та дітей співачка поки що не говорить.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".