Колишній Мішиної Еллерт насолоджується холостяцьким життям: Ксюша кусає лікті, а Саша танцює з жінками на барі

Комік та шоумен, переможець першого сезону "Холостячки" Олександр Еллерт показав у яких умовах йому доводиться зараз працювати напередодні Нового року.

Олександр Еллерт став відомий українським телеглядачам та користувачам мережі завдяки участі в першому сезоні романтичного шоу “Холостячка”. Ще у першому випуску він відкрито заявив, що прийшов підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної й чітко йшов до цієї мети. У фіналі саме йому акторка пообіцяла свою руку та серце.

Не зважаючи на “славу” подібний передач, коли всі почуття продумують наперед сценаристами, у цієї пари все було по-справжньому. Ксенія та Олександр дійсно закохалися один в одного та продовжили свої стосунки після завершення “Холостячки”. За цією історією кохання спостерігати мільйони користувачів мережі. Всі вони через декілька місяців переживали, коли Мішина та Еллерт оголосили, що вирішили розійтися.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Про причини такого рішення ні Мішина, ні Еллерт не повідомили. Закохані ще декілька разів намагалися відновити стосунки, про що також розповідали в особистих блогах. На жаль, врятувати це кохання не вдалося і декілька тижнів тому обоє офіційно заявили, що наразі не спілкуються й більше не зустрічаються.

Ксенія заглибилася у роботу – акторці вдалос здійснити свою професійну мрію та стати зіркою фільму жахів. Активно працює й її екс-обранець. Еллерт — затребуваний ведучий свят та івентів, тож перед Новим роком у нього особливо насичений сезон.

У своєму особистому блозі, за яким слідкують понад 300 тисяч осіб, Олександр поділився кадрами однією з вечірок, на якій він працював напередодні свят. Ведучий засвітив на відео танцівниць з шоу-балету та інтер’єр нічного клубу.

Колишній Мішиної Еллерт насолоджується холостяцьким життям
Колишній Мішиної Еллерт насолоджується холостяцьким життям

Хто саме влаштував таку запальну вечірку шоумен не розповів.

Схожі статті