44-річна Олена Кравець після зізнання про свою хворобу слізно попросила в українців допомоги: “Плачу”

Не так давно Олена Кравець зізналася, що впродовж декількох років страждає від неприємної хвороби, яка значно зіпсувала її життя. А тепер зірка просить допомоги в інших.

Відома українська гумористка Олена Кравець почала активніше спілкуватися з власною аудиторією і відкриватися з інших сторін. Так, нещодавно зірка зізналася, що жодного разу не була на відпочинку лише зі своїм чоловіком, і натякнула йому з екрану про подорож вдвох.

Олена Кравець розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським зараз
Олена Кравець після зізнання про свою хворобу слізно попросила в українців допомоги

Також знаменитість здивувала розповіддю про свою хворобу, яка хоча і банальна, але може значно зіпсувати життя. Так, виявляється знаменитість намагається боротися з кропивницею.

Олена Кравець після зізнання про свою хворобу слізно попросила в українців допомоги

Але навіть у такому стані знаменитість не забуває, що необхідно допомагати іншим, особливо в непросту пору року. Нещодавно на особистій сторінці Олени Кравець в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона попросила допомоги для літньої жінки, що залишилася на вулиці.

Так, престаріла пара вирішила продати квартиру та купити будинок у селі. Як не дивно, їх обманули і подружжя залишилося жити на вулиці. Через тиждень такого існування в них вкрали документи та речі. Діти постраждалих проживають у Росії і немає жодної можливості зв’язатися з ними. Тож гумористка слізно попросила у своїх підписників допомогти зібрати кошти для постраждалих, щоб вони більше не жили на вулиці, а мали власне житло.

Олена Кравець після зізнання про свою хворобу слізно попросила в українців допомоги. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Користувачі мережі відразу відгукнулися на цю розповідь і вже активно намагаються допомогти парі. Що з цього вийде, Олена обов’язково повідомить.

spot_img

Схожі статті