Куди зникла старша донька чоловіка Камалії Захура, яка незлюбила мачуху: програла змагання за серце батька

Коли Мохаммад Захур покидав свою першу родину, він залишив і двох дітей, які мали потребу у повній сім'ї. У чоловіка з'явилася інша жінка та діти, а що ж стало з його старшими спадкоємцями?

Хоча Мохаммад Захур ніколи не приховував того факту, що має дітей від першого шлюбу, про це мало хто знав. У зв’язку з тим, що сім’я залишилася жити у Великобританії, певний час вона перебувала у цілковитій тіні. Однак, багатій заговорював з журналістами про них неодноразово і навіть розповідав про те, як складаються стосунки у сім’ї.

Чим займаються діти чоловіка Камалії Захура
Куди зникла старша донька чоловіка Камалії Захура, яка одразу незлюбила мачуху

У розмові з Аллою Крутою чоловік зізнався, що його старший син Арман прекрасно знаходить спільну мову з мачухою, а от Таня не в захваті від нової жінки батька. Тоді сестра відомого композитора Ігоря Крутого припустила, що це відбувається через почуття конкуренції і Камалія підтвердила цю думку.

Куди зникла старша донька чоловіка Камалії Захура, яка одразу незлюбила мачуху

З моменту цього інтерв’ю пройшло вельми багато часу. Діти підросли. Арман відправився до Російської Федерації навчатися в університеті Москви, а Таня залишилася жити у Великобританії. Виходить, що дівчина майже позбавлена компанії членів родини. Однак, у неї все в порядку.

Куди зникла старша донька чоловіка Камалії Захура, яка одразу незлюбила мачуху. Камалія та Захур в гостях у Крутої.

Батько попіклувався про свого первістка і тепер вона тримає салон краси у Лондоні. Ба більше, її заклад настільки елітний, що до його послуг звертаються королівські особи. Про це Мохаммад розповів особисто журналістам телеканалу “Україна” з гордістю за успіхи власної дитини. Але дівчина все ж продовжує ховати своє обличчя і надає перевагу непублічному образу життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.