Рідний брат чоловіка, концертний директор-крадій та головна конкурентка Алла Пугачова: усі вороги Софії Ротару

Легендарна українська співачка Софія Ротару прожила довге та плодовите життя, яке принесло їй не тільки творчий успіх, але й заклятих ворогів.

Зважаючи на успіх, який Софія Михайлівна підтримує вже багато років, абсолютно не дивно, що на її шляху зустрілися люди, які хотіли би скинути її з Олімпу. Серед них є і родичі, і друзі, і колеги.

Валерій Євдокименко

Свого часу Софія Ротару не змогла знайти спільної мови з рідним братом свого чоловіка Анатолія Євдркименка Валерієм. І якщо чоловік стримував себе до смерті родича, то після неї облив Софію Михайлівну брудом і неодноразово.

Усі вороги Софії Ротару

Валерій вперто стверджує, що саме Софія Ротару відправила на той світ його матір та брата, намагалася його обікрасти і в цілому не є хорошою людиною.

Ольга Коняхіна

Усі вороги Софії Ротару

Ольга Коняхіна кілька років займалася організацією концертів Софії Ротару, однак якоїсь миті артистка з’ясувала, що помічниця за її спиною Ольга домовляється про виступи, а гроші як передоплату забирає собі в карман. Вважається, що Ольга Коняхіна привласнила собі близько семи мільйонів рублів. Повернути ці гроші концертний директор не змогла.

Згодом жінка знову насолила Софії Михайлівні, розповівши на всю Україну про її пластичні операції та про випадок, коли артистка ледь не пішла на той світ на операційному столі. Варто відмітити, що до встановлення крадіжки Ольга та Софія були подругами.

Алла Пугачова

Про конфлікт з Аллою Пугачовою знає ледь не кожна українська, російська або білоруська глядачка. Однак, причини розбрату так і не були оголошені. Деякі вважають, що це сталося через головну роль у фільмі, інші згадують можливе одруження Христини Орбакайте та Руслана Євдокименко, яке так і не сталося буцімто через небажання Софії Михайлівни родичатися.

Сергій Сосєдов

Сергій Сосєдов
Усі вороги Софії Ротару

З Сергієм Сосєдовим Софія Ротару не може помиритися через очевидні причини. В українському шоу-бізнесі мало зірок, які могли б сприймати критику зірки без зайвих емоцій. І воно не дивно, адже Сергій має дуже грубу та експресивно манеру, яка могла б зачепити будь-кого. Буквально нещодавно син артистка Руслан публічно дав відсіч критику та чи надовго цього вистачить?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.