50-річний Діма Коляденко вирішив повторити успіх Сердючки: шоумен одягнув сукню, зробив макіяж і став жінкою

Шоумен Діма Коляденко взяв участь у новорічному мюзиклі "Нова Снігова Королева". Неочікувано для прихильників, артист виконав жіночу роль. Як виглядав Коляденко в образі старенької Герди - дивіться далі.

Епатажний шоумен Діма Коляденко завжди вирізнявся серед своїх колег яскравим стилем, манерами та відкритістю перед аудиторією. Чоловік ніколи не приховував своїх уподобань, життєвих проблем, гучних скандалів з колишніми і романів. За його історіями кохання з Іриною Білик, а до цього Оленою Коляденко, спостерігала вся країна. Так само всі знають, що обидві жінки й досі близькі для Дмитра й залишаються його музами, особливо Ірина.

Дмитро Коляденко зізнався, чому вони так і не одружилися з Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Перша дружина, Олена, подарувала артистові сина Філіпа. Цього року молодий чоловік відсвяткував свій 28 день народження. Він вирішив піти по стопам зіркових батьків та намагається робити свої перші кроки у шоу-бізнесі – зараз Філіп пише власні пісні та пробує себе в якості ведучого.

Син Діми Коляденка Філіп разом з мамою Оленою
Син Діми Коляденка Філіп разом з мамою Оленою

Сам же Дмитро також продовжує шукати себе в сфері мистецтва. Професійний шлях Коляденко починав як хореограф та постановник балетів, пізніше він вирішив спробувати себе в якості телеведучого й навіть записав декілька музичних треків – деякі з них стали хітами. Сьогодні шоумен продовжує займатися музичною кар’єрою та показує себе як актор.

Коляденка запросили взяти участь у новому святковому мюзиклі “Нова Снігова Королева”. Артистові доручили роль Герди, проте не просто дівчинки, а Герди-бабусі, яка являється праправнучкою героїні Андерсона. До того ж Діма зізнався, що, готуючись до вистави, надихався своєю екс-тещею:

“Я напрацював ходу, змінював голос, але зізнаюся чесно, що образ бабусі Герди я взяв зі своєї тещі – мами Ірини Білик – Анни Яківни. Це саме її бюст, її зачіска, її манера говорити”, – розповів хореограф.

Мюзикл за участю Дмитра Коляденка вже зібрав декілька аншлагів та отримав схвальні відгуки від глядачів і критиків.

Схожі статті